Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Édesanyám elítél amiatt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Édesanyám elítél amiatt hogy egy roma származású fiút szerettem meg.Ugy gondoljátok igaza van vele kapcsolatba ?

Figyelt kérdés

Szeretjük egymást,viszont az ő múltja nem a legfényesebb.Vannak gyerekek,rossz családi környezet stb.Viszont soha senkivel nem éreztem ilyen jól magam mint vele.Minden jó vele.A beszélgetés,a szex,stb.Nem az az alpári fajta,és látom rajta valóban hogy szeret engem de édesanyám csak annyit tud mondani rá jaj hogy be etet,biztos sok nője van.Anyammal élek sajnos és ezért nagyon nehéz így a helyzetem.Nagyon rossz érzés az is hogy így ítélkezik mások felett,és ő mindig mindenkiről csak a rosszat mondja.24 éves vagyok,és borzasztó érzés hogy úgy viselkedik velem mint egy 16 évessel.Az lenne a legjobb tudom,ha külön mennek és ahogy sikerül úgy is lesz.Viszont én csak azt nem is értem ,hogy miért csinálja ezt?miért nem fogadja el a döntésem?miért ítél el engem és őt is?létezik van rá esély hogy ez a fiú engem tényleg szeret vagy tényleg ennyire reménytelen?mit tegyek legyek vele vagy ne legyek vele,így egyszerűen nem tudok hogy anyám 0-24 félt,csúnyán néz rám csak azért mert vele vagyok.Nagyon kevés embernél érzem azt hogy így elvagyok vele,de lehet igaza van anyámnak.Viszont akárhogy tiltom le mindig ír valahol,nem bír nélkülem egy napot sem.

Mit csináljak?

tegnap 19:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%

Igen.

És fogod még visszasírni anyád sirámait, amikor a kedves roma fiatalember, 12 testvére és 29 bizonytalan hozzátartozója nem enged ki a putriból.

tegnap 19:40
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Igaza van, elég a kérdést elolvasni. A kifejtés nélkül is tudom, hogy igaza van, azzal együtt meg aztán pláne.
tegnap 19:45
 3/17 anonim ***** válasza:
93%

Én összejöttem volna olyan romával, akinek a közvetlen és oldalági hozzátartozói minimum három generációra visszamenőleg viszonylag normális, rendezett körülmények közt éltek. (Tehát magyarul nem jöttem volna össze romával.)

Itt a Gyakorin egyesek körében divat nem belegondolni, hogy a randipartnereddel hogyan fogsz tudni később együtt élni. Én viszont azt mondom, nagyonis át kell gondolni, hogy mi lesz a jövőben. Már ha az ember tartós kapcsolatban gondolkodik.

Kell neked egy lecsúszott, segélyből élő, minden évben szaporodó pereputty? El tudod képzelni, hogy a párod a családi és kulturális nyomásnak 100%-ig ellen fog tartani élete végéig?

tegnap 19:48
 4/17 anonim ***** válasza:
93%

Téged elvakít a szerelem ezért hát nem tudsz józanul gondolkodni hogy mibe léptél bele.

Hallgass anyádra ha a jövőben nem szeretnél 12 puruttyát és további egyéb ismeretlen forrású lényeket eltartani a fizetésedből :D

tegnap 19:48
 5/17 anonim ***** válasza:
0%

"Nagyon rossz érzés az is hogy így ítélkezik mások felett,és ő mindig mindenkiről csak a rosszat mondja."

Vagyis nem csak a fiúról. Hát ez így nem jó. Nagyon negatív, toxikus ember lehet. El kéne igen költözni és a saját életed élni mindegy, hogy egyedül vagy más férfival. Ígyis úgyis csalódni fogsz. Viszont az megerősíthet, adhat neked emberismeretet. És biztosan pl. 3-4 párkapcsolat után már bölcsebb leszel.

tegnap 19:49
 6/17 anonim ***** válasza:
92%
Igen, ítélkezik. Tudod a sztereotípiák nem random ragadnak, hanem okkal alakulnak ki. Lehet, hogy az elején minden rózsaszín, de ez csak egy beetető időszak. Anyukád nagyon jó látja, tudja, hogy hiába van 24, a szerelem 16 évest tud csinálni bárkiből.
tegnap 19:54
 7/17 anonim ***** válasza:
83%
A roma után már fehér ember nem fog hozzád nyúlni!
tegnap 19:56
 8/17 anonim ***** válasza:
96%

Aki csak messziről látott romát az van a jajj szegények fogadjuk el őket szinten, előítéletek nélkül.

Mindenki más nem előítéletes hanem tapasztalt. És lehet egy egy kivételes példát felhozni. De elenyésző ez a szám.

Szóval így ismeretlenül is azt mondom hogy menekülj, de ne anyádtól hanem a cigótól.

Mert nem a 12 purdé lesz a te legnagyobb bajod.

Volt rendőr pasim, napi szinten jártak ki családi balhékhoz, tudnék sokat mesélni a nők "tiszteletéről"

tegnap 20:44
 9/17 anonim ***** válasza:
12%

Ha lenne embereismereted,nyugodtan belemehetnel.

Nem kotelezo gyereket szulni.

tegnap 20:59
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van. Én életemben kettő olyannal találkoztam, aki normális életet élt, állandó munkahelyen dolgozott. De persze egy rakás gyerek ott is volt. Én nem akarnék keveredni velük. Vigyázzál, nehogy becsússzon egy gyerek.
tegnap 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!