Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Édesanyám elítél amiatt hogy egy roma származású
fiút szerettem meg.Ugy gondoljátok igaza van vele
kapcsolatba ?
Figyelt kérdés
Szeretjük egymást,viszont az ő múltja nem a legfényesebb.Vannak gyerekek,rossz családi környezet stb.Viszont soha senkivel nem éreztem ilyen jól magam mint vele.Minden jó vele.A beszélgetés,a szex,stb.Nem az az alpári fajta,és látom rajta valóban hogy szeret engem de édesanyám csak annyit tud mondani rá jaj hogy be etet,biztos sok nője van.Anyammal élek sajnos és ezért nagyon nehéz így a helyzetem.Nagyon rossz érzés az is hogy így ítélkezik mások felett,és ő mindig mindenkiről csak a rosszat mondja.24 éves vagyok,és borzasztó érzés hogy úgy viselkedik velem mint egy 16 évessel.Az lenne a legjobb tudom,ha külön mennek és ahogy sikerül úgy is lesz.Viszont én csak azt nem is értem ,hogy miért csinálja ezt?miért nem fogadja el a döntésem?miért ítél el engem és őt is?létezik van rá esély hogy ez a fiú engem tényleg szeret vagy tényleg ennyire reménytelen?mit tegyek legyek vele vagy ne legyek vele,így egyszerűen nem tudok hogy anyám 0-24 félt,csúnyán néz rám csak azért mert vele vagyok.Nagyon kevés embernél érzem azt hogy így elvagyok vele,de lehet igaza van anyámnak.Viszont akárhogy tiltom le mindig ír valahol,nem bír nélkülem egy napot sem.
Roma lányként írom, ha nem tudom elfogadni a roma kultúrát, inkább ne, és igaza van anyudnak. Én szlovákiai roma vagyok, nálunk teljesen más a helyzet. Nálunk a magyar romák nem tartják a roma hagyományokat, inkább a magyar kultúrához alkalmazkodunk többnyire. De sok magyarországi roma barátom van, ők TARTJÁK, ami nem rossz, de ha nem szeretnél alkalmazkodni a szokásokhoz, akkor sok problémád lehet a későbbiek során. Az eleje tényleg rózsaszín köd, de a hagyományok miatt gondok lehetnek. Ehhez neked kell ismerned a párod, milyen a természete, mi a szokás az ő családjukban.
tegnap 21:38
12/18 anonim válasza:
Meg fogod bánni de akkor már lesheted...
tegnap 21:42
13/18 anonim válasza:
Nem normális a fajkeveredés, röviden ennyi a véleményem. Akármilyen "rendes" is, nekem nem kéne színes gyerek.
tegnap 22:23
14/18 anonim válasza:
Nem a munka a legfontosabb , rengetegen dolgoznak .. Az epito ipar is tele van magyar munkasokkal akik 30-40 evet folyamatosan le dolgoztak , nem lusta emberek viszont alkoholistak, alpariak, nemely agressziv is. A kornyezet a szocializalodas hatarozza meg ki milyen szemelyisegu emberre valik. Aki regota el bunozok kozott szarmazastol fuggetlenul az hiaba kedves veled elobb utobb ki fog jonni a rosszabb enje es onanntol rendszeresen olyan is lesz.
ma 01:24
15/18 anonim válasza:
Az a baj hogy azzal a magyarral aki belemegy ilyenbe nem lehet mit kezdeni
ma 04:19
16/18 anonim válasza:
Gondolom nem lehet lebeszélni róla. Majd rájössz magadtól is. Én nyilván anyukádnak adok igazat.
ma 06:52
17/18 anonim válasza:
Nem a szarmazasa a baj , ha nem az amiben felnott el jelenleg is korbe veszi!!
ma 08:03
18/18 anonim válasza:
Saját érdeked, hogy szakíts meg a fickóval minden kapcsolatot! Én jórészt roma lakta településen lakom, hidd el tapasztalatból beszélek. Láttam dolgokat maradjunk ennyiben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!