Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Roma pasival érdemes kezdeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Roma pasival érdemes kezdeni kapcsolatba?

Figyelt kérdés

2018. febr. 7. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:
sok sikert.
2018. febr. 7. 21:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nagyon sok mindentől függ. Elsősorban milyen ember?

Milyen a családja? Elfogadnának?

Mennyire tartják a hagyományokat? Mert náluk a nő szava nem sokat ér.

És te mennyire vagy alkalmazkodó?

Egyébként meg ha szerelmesek vagytok akkor teljesen mindegy szerintem. :)

2018. febr. 7. 21:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Én ezt nem rosszból írom, nincs bennem semmilyen előítélet. De logikusan átgondolva én például nem tudnék azonosulni a roma kultúrával, nem tudnám azzal együtt élni az életem, mint ahogy vallásos vagy hívő emberrel sem tudok elképzelni semmit, mert távol áll tőlem ez a dolog.
2018. febr. 7. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:
94%
Roma vagyok magyarok kozt nevelkedtem tobbnyire a rock zenet szeretem , de mas mufaj is erdekel . Nincs apam sem anyam es nem is ok neveltek. Tehat az hogy ki milyen ember lesz milyen nezeteket , hagyomanyokat val az nevelestol fugg . Nem a nagyon sotet kokero fajta vagyok . Szerintem ahhoz hogy eloiteletes lehess valakivel ahhoz 1 honapig ismerkedni kell vele legalabb. A hagyomany orzo ciganyokat nem javaslom viszont egy magyar lanynak mivel eleg hamar valami kutya szerepbe fog kerulni ha hosszabb tavon egyutt elnek es nem arra gondolok hogy szo szerint azza csak jelkepesen , mindenben szolgalhatod ki nem mehetsz egyedul sehova stb . Jo magam elitelem ezeket a szokasokat es nokkel valo banas modot. Tehat mindig vannak kivetelek is . Elsonek ismerd meg a sracot a kozeget mert az sem mindegy kikkel baratkozik , kik azok az emberek akik korbe veszik ot. Szerintem magyarnak a z a cigany mondhato aki teljesen elvan szakadva a ciganysagtol es annak szokasaitol.
2018. febr. 7. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!