Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan próbáljak meg felé közeledni?
Sziasztok.
Van egy lány aki régóta szimpatikus nekem és valószínű, hogy én is neki. Egyszer összeszedtem minden bátorságomat és beszélgettem vele de több beszélgetéshez sajnos nem volt önbizalmam mert nagyon visszahúzódó vagyok és sajnos félek is a lányoktól. Sajnos legközelebb talán már csak szeptemberben láthatom és ez nagyon elkeserít, egész nap csak ő rá tudok gondolni. Az interneten keresztül nem tudom vele felvenni a kapcsolatot. Nem lenne szerintetek nagyon ciki ha a testvérén keresztül próbálnám meg felvenni a kapcsolatot? És hogyan írjak rá, hogy ne értse félre?
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
Így van :(.
Még a mai napig is az van a fejemben,hogy őszintén mit is akarok egy ilyen gyönyörű lánytól. És ez nagyon eltántorít. Lehetséges,hogy bele kellesz törődnöm és el kell engednem és majd lesz egy olyan barátja aki meg is érdemli mert én nem érdemlem meg. Amikor meglátok róla egy fényképet rögtön az jut az eszembe,hogy őszintén mit is akarok én tőle egy magamfajta szerencsétlen. Próbálok beletörődni,hogy nekem soha sem lesz senkim sem. Ez van de sajnos nem tudok mit tenni.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítségét és ne haragudjatok de menthetetlen vagyok.
Természetesen ez így van. Amíg nem vagy rendben magaddal addig felesleges is bármilyen kapcsolatba belemenni. Tudom, ezt is tapasztaltam. Csak egy ilyen csalódás pont jól jönne ahhoz, hogy egy ugródeszka legyen a változáshoz. Az álomvilágban ragadni pedig tudom, nagyon kényelmes és kellemes, nem jár kompromisszumukkal, azon kívül hogy elfogadod nem lehet a tiéd. Gondolom te is introvertált és melankólikus személyiség vagy, aki szeret mélázni, ábrándozni. Ránk jellemző, hogy inkább választjuk a álmok útját mint a valóságot, mert az kevesebb csalódással jár és ehhez ki sem kell mozdulnunk a komfortzónánkból. Nekem ebből végül nagy nehezen sikerült kitörni, ezért szerettem volna segíteni, de persze ez a te utad, te döntésed. :)
Esetleg még az tudna segíteni, ha összekapnád magad és besétálnál a háziorvosodhoz, azzal hogy önbizalomhiányod és szociális fóbiád van. Elképzelhető, hogy kapnál egy ingyenes pszichológust, aki talán tudna segíteni, mit merre, miért, hova. De persze ez is csak egy javaslat.
Ha van valami nyugodtan írj ide, úgyis látom!
Sok sikert az élet egyéb területein és az esetleges változásokhoz is! :)
Szia!
Gondolom te is introvertált és melankolikus személyiség vagy, --> Teljes mértékben igazad van. Nagyon sokszor álmodoztam arról,hogy egy párt alkotunk és boldogok vagyunk együtt de sajnos ez csak az én képzeletem volt és sajnos semmilyen valóságalapja sincsen és Mi soha sem leszünk egy pár. Nagyon nehéz lesz elfelejtenem vagy inkább beletörődnöm mert elfelejteni soha sem fogom de nagyon megnehezíti a dolgomat,hogy mivel ugyanabban az iskolában tanulunk így ennek köszönhetően minden nap látom és egy kicsit rossz érzés főleg akkor amikor meglátom,hogy leszáll a vonatról és elindul hazafelé olyankor meghasad a szívem de a beletörődésen kívül nem tudok mit tenni. Ez van nekem ez jutott.
Pszichológushoz nem igazán lennék képes elmenni. Valószínű,hogy Ő tudna nekem segíteni de tegyük fel azt mondaná az önbizalomhiányomra, hogy minden este álljak a tükör elé és mondogassam magamnak,hogy mennyire helyes fiú vagyok de semmi értelme nem lenne mert nem hinném el azt amit mondok így felesleges lenne a szakember idejét pazarolnom. Persze tisztában vagyok vele,hogy belőlem soha sem lesz egy értelmes felnőtt ember de ez van,már megszoktam... A beletörődésen kívül mást nem tudok tenni mert hiába próbálok megváltozni egyszerűen nem megy. Az egyik percben még életvidám vagyok a másik percben pedig még élni sincsen kedvem és ez állandóan visszahúz.
Sok sikert az élet egyéb területein és az esetleges változásokhoz is! :) --> Köszönöm szépen :), de az élet más területein is szerencsétlen vagyok. Azt belátom,hogy valamilyen szinten saját magamnak köszönhetem,hogy idáig eljutottam. A középiskola után mindenáron jogot szerettem volna tanulni és be is adtam a jelentkezésemet,fel is vettek de nem mentem el beiratkozni és ezt a mai napig is nagyon bánom. Most pénzügy számvitelt tanulok de egyáltalán nem érdekel és valószínű,hogy ott is fogom hagyni az iskolát. A jogot nagyon szerettem tanulni a középiskolai éveim alatt de mivel úgy álltam hozzá,hogy úgysem vesznek fel,úgysem tudom elvégezni és ennek köszönhetően meg sem próbáltam és tisztában vagyok vele,hogy azzal veszítem a legtöbbet ha meg sem próbálom de most már nem számít. Ez van ezt kell szeretni :). És az,hogy nem próbáltam meg köszönhető az önbizalomhiányomnak is. Nem akartam úgy nekivágni az egésznek,hogy "fejben" nincsen rendben minden de úgy látszik,hogy nem is lesz.
Hát igen, akivel elképzeled ezt a dolgot az csak egy képzet. Az nem az a lány, csak van a lány külseje és te beleképzeled, amit szeretnél, hogy minden tökéletes legyen. Pont ezért kéne kicsit többet beszélgetni vele, hogy letisztuljanak a dolgok.
Miért nem mentél el beiratkozni? Itt is önbizalomhiány? Féltél az újdonságtól?
Szia!
A lánnyal a továbbiakban nem is próbálok meg beszélgetni. Megpróbálok beletörődni és levegőnek nézni. Úgy gondolom ha egy kicsit is szimpatikus lettem volna a számára akkor Ő is tett volna felém egy lépést. Mivel félek a nőktől ezért nem csak vele de egyetlen egy nővel sem merek beszélgetni és a beletörődésen kívül mást nem tudok tenni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ezt a kérdést a hétvégén tettem fel de nem igazán jutottam előrébb :(.
Miért nem mentél el beiratkozni? Itt is önbizalomhiány? Féltél az újdonságtól? --> Az önbizalomhiányomnak köszönhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!