Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan próbáljak meg felé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan próbáljak meg felé közeledni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy lány aki régóta szimpatikus nekem és valószínű, hogy én is neki. Egyszer összeszedtem minden bátorságomat és beszélgettem vele de több beszélgetéshez sajnos nem volt önbizalmam mert nagyon visszahúzódó vagyok és sajnos félek is a lányoktól. Sajnos legközelebb talán már csak szeptemberben láthatom és ez nagyon elkeserít, egész nap csak ő rá tudok gondolni. Az interneten keresztül nem tudom vele felvenni a kapcsolatot. Nem lenne szerintetek nagyon ciki ha a testvérén keresztül próbálnám meg felvenni a kapcsolatot? És hogyan írjak rá, hogy ne értse félre?

Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.

2017. júl. 3. 11:42
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
Én egyszerűen menthetetlen vagyok. Még köszönni sem merek neki. Nem hiszem el,hogy hogyan lehetek ilyen bamba. Nagyon elkeserít de én menthetetlen vagyok :(.
2017. szept. 13. 07:11
 32/51 anonim ***** válasza:
Meg tudnád fogalmazni, hogy igazából mitől félsz ebben a helyzetben?
2017. szept. 13. 13:44
 33/51 anonim ***** válasza:
Próbálj meg olyan lányokkal dumálni, akik közömbösek számodra.
2017. szept. 13. 13:46
 34/51 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Meg tudnád fogalmazni, hogy igazából mitől félsz ebben a helyzetben? --> Igazság szerint fogalmam sincsen,talán a visszautasítástól. Mert kudarcként élném meg és ahogyan ismerem saját magamat a későbbiekben úgysem próbálkoznék többet. A legnagyobb probléma az az,hogy nagyon félek a nőktől és egyszerűen elkerülöm őket amire egyáltalán nem vagyok büszke. Nem tudom miért csinálom ezt de ha egy nő a közelemben van akkor rögtön feszült leszek,izgulok és inkább elmenekülök a nőkkel való beszélgetéstől. Meg mindig csak azon idegeskedem,hogy miről is lehet egy nővel beszélgetni. Meg tegyük fel ha szimpatikus nekem egy lány akkor úgy állok hozzá,hogy mit akarok én tőle,kevés vagyok én hozzá és inkább meg sem próbálom vele az ismerkedést. Nem tudom de már gyermekkorom óta félek a nőktől és ez a félelem az évek alatt sem múlott el.

2017. szept. 13. 16:06
 35/51 anonim ***** válasza:
A kudarc nem az, ha visszautasít, hanem ha meg sem adod az esélyét. Ahogy írtam, hidd el, meg fogsz könnyebbülni! És akkor legalább az sem lesz, hogy 5-10 év múlva is úgy gondolsz erre a szitura vissza, hogy basszus meg sem próbáltam. Mi lett volna, ha?
2017. szept. 13. 22:16
 36/51 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazad van. Azzal veszítem a legtöbbet ha meg sem próbálom, ha elveszem saját magamtól az esélyt. Erőt veszek magamon és nem fogok bambáskodni.
2017. szept. 14. 06:16
 37/51 anonim ***** válasza:
Helyes!!! Hajrá!
2017. szept. 14. 07:48
 38/51 anonim ***** válasza:
szerintem ezt a lányt engedd el. olat próbálj leszólítani gyakorlás képpen aki számodra közömbös, vagy legalább is nem alakítottál már ki magadban róla egy eszményi álomképet.
2017. szept. 14. 08:00
 39/51 anonim ***** válasza:
Dehogy engedje el!
2017. szept. 15. 13:45
 40/51 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem akarom elengedni nem is lennék rá képes és persze saját magamat sem akarom becsapni. Csak nagyon elkeserít,hogy valami mindig közbe jön és nem tudok vele beszélgetni.
2017. szept. 15. 13:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!