Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan próbáljak meg felé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan próbáljak meg felé közeledni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy lány aki régóta szimpatikus nekem és valószínű, hogy én is neki. Egyszer összeszedtem minden bátorságomat és beszélgettem vele de több beszélgetéshez sajnos nem volt önbizalmam mert nagyon visszahúzódó vagyok és sajnos félek is a lányoktól. Sajnos legközelebb talán már csak szeptemberben láthatom és ez nagyon elkeserít, egész nap csak ő rá tudok gondolni. Az interneten keresztül nem tudom vele felvenni a kapcsolatot. Nem lenne szerintetek nagyon ciki ha a testvérén keresztül próbálnám meg felvenni a kapcsolatot? És hogyan írjak rá, hogy ne értse félre?

Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.

2017. júl. 3. 11:42
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
Ha úgy megy el melletted, hogy nem néz rád, hanem a földet nézi, akkor szerintem ezzel azt jelzi, hogy nem akar tőled semmit, nem akar bátorítani stb.
2017. szept. 11. 15:47
 22/51 anonim ***** válasza:
Sajnos szerintem is, de akkor is lépj!
2017. szept. 11. 16:33
 23/51 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát.

Valószínű,hogy inkább hanyagolom és többet meg sem próbálok ismerkedni. Nem nekem való. A nők szó szerint szarnak a fejemre.

2017. szept. 11. 19:20
 24/51 anonim ***** válasza:
Ez a legkönnyebb és egyben legrosszabb megoldás is. Azt ne felejtsd, hogy egyrészt azért mégis van némi esély rá hogy összejön, másrészt érdemes megedződni ebben a szituációban. Csak hasznod lehet belőle, ha lépsz és tanulsz belőle. Legközelebb ne odázd el ennyire!
2017. szept. 11. 20:01
 25/51 anonim ***** válasza:

"többet meg sem próbálok ismerkedni. Nem nekem való. A nők szó szerint szarnak a fejemre."

Ez az, hogy még meg sem próbáltad. Az hogy valakit bejelölünk facebook-on és várjuk a csodát mai világban édeskevés. Ezt tapasztalatból mondom, ne sértődj meg! :)

2017. szept. 11. 20:29
 26/51 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Igazatok van teljes mértékben és nem sértődöm meg :). Tudom,hogy a legkönnyebb utat választom,hogy elmenekülök az ismerkedés elől de ha azt látom,hogy egyáltalán nem érdeklek egyetlen egy lányt sem mert állandóan átnéznek rajtam és ha rájuk nézek forgatják a szemüket és inkább elfordulnak akkor érthető,hogy elmegy az egésztől a kedvem és inkább hagyom az egészet.

A lányokkal személyesen egyáltalán de még interneten keresztül sem tudok beszélgetni. Soha sem beszélgettem velük,ők sem keresték a társaságomat én sem az övékét. Nagyon elkeserít,hogy másoknak milyen könnyű a nőkkel való beszélgetés én meg meg sem tudok szólalni. Valamilyen szinten beletörődtem ebbe a helyzetembe de egyszerűen nem tudok rajta változtatni mert szó szerint rettegek a nőktől csak nem tudom,hogy miért.

2017. szept. 11. 20:36
 27/51 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Nincs valami magabiztos haverod, aki segíthet? Nem érdemes elb.szni a fiatalságod. Van aki erre született valóban, de sokszor a tapasztalat útján is lehet ebben edződni. Valahol el kell kezdeni! Ne képzeld, hogy emiatt hülyét csinálsz magadból, természetes, hogy a pasik próbálják keresni a lányok társaságát már tini korban is. És az is természetes, hogy kapnak majd elutasítást is. Szerintem nincs olyan pasi, aki ne kapna soha nézzen ki akármilyen jól. Biztos neked is van olyan lány, aki annak ellenére hogy szépnek tartod, valamiért mégsem jön be. Ez ugyanígy megvan lányoknál is. Attól, hogy kapsz néhány kosarat, még nem jelenti azt, hogy soha nem lesz barátnőd.
2017. szept. 11. 20:51
 28/51 A kérdező kommentje:

Szia!

19 éves vagyok és sajnos nincsen egyetlen egy magabiztos barátom sem :).

Tudom,hogy most vagyok abban a korban amikor ismerkednem kellenbe a lányokkal de ettől most nagyon távol állok. Tisztában vagyok vele,hogy én sem tetszhetek mindenkinek de akkor is elgondolkodtató,hogy szinte minden lány átnéz rajtam.

2017. szept. 11. 21:05
 29/51 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy így érzed. Próbálj meg kicsit dolgozni az önbizalmadon! Sport?
2017. szept. 12. 23:38
 30/51 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát.

Több mint egy éve kitartóan sportolok de az önbizalmam semmit sem változott és valószínű,hogy nem is fog.

2017. szept. 13. 06:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!