Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan próbáljak meg felé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan próbáljak meg felé közeledni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy lány aki régóta szimpatikus nekem és valószínű, hogy én is neki. Egyszer összeszedtem minden bátorságomat és beszélgettem vele de több beszélgetéshez sajnos nem volt önbizalmam mert nagyon visszahúzódó vagyok és sajnos félek is a lányoktól. Sajnos legközelebb talán már csak szeptemberben láthatom és ez nagyon elkeserít, egész nap csak ő rá tudok gondolni. Az interneten keresztül nem tudom vele felvenni a kapcsolatot. Nem lenne szerintetek nagyon ciki ha a testvérén keresztül próbálnám meg felvenni a kapcsolatot? És hogyan írjak rá, hogy ne értse félre?

Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.

2017. júl. 3. 11:42
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Azóta annyi változott,hogy ugyanabban a középiskolában tanulunk,ugyanazon a szakon csak Ő egy évfolyammal feljebb,így legalább minden nap láthatom. Amikor meglátom továbbra is gyorsabban dobog a szívem,izzad a tenyerem,még a gyomrom is görcsbe rándul,még az erő is kimegy a lábamból. De sajnos továbbra sem merek odamenni hozzá :(.

2017. szept. 10. 21:04
 12/51 A kérdező kommentje:
Azt észrevettem,hogy egyáltalán nem mer rám nézni. Amikor észrevette,hogy én is ugyanabban az iskolában tanulok akkor úgy ment el mellettem,hogy közben csak a földet nézte és nem is nézett fel. Ne haragudjatok de nagyon bamba vagyok a nőkhöz.
2017. szept. 10. 21:05
 13/51 anonim ***** válasza:
Végül nem kaptál választ a facebookos akcióra?
2017. szept. 10. 22:15
 14/51 A kérdező kommentje:

Szia! Sajnos nem.

Azt észrevettem,hogy amikor rám írt valaki aki nem az ismerősöm akkor a Facebook elrejtette az üzenetet és nem tudtam megnézni.

2017. szept. 11. 05:13
 15/51 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy ezt mondom, de akkor valószínűleg nem jössz be neki. Persze, előfordulhat, hogy nem látta az üzeneted, de esélyesebb, hogy csak úgy tesz. Vagy tényleg nagyon félénk.

Azért azt mondom, szedd össze magad és menj oda személyesen. Mond meg neki, hogy nagyon szimpatikusnak tartod stb. Így legalább pontot lehet tenni az ügy végére, és tovább lehet lépni esetleg. Ne ess abba a hibába amibe én, hogy hónapokon keresztül tetszett egy lány, nem tettem semmit és csak az időmet pocsékoltam, mert végül amikor rászántam magam, lerázott. Teljesen természetes, hogy nem tetszhetünk sajnos mindenkinek, viszont sokkal könnyebb túltenni magad rajta, mint gondolnád. Az a baj, hogy ilyenkor az ember nem lát semmit a rózsaszín ködtől és közben lehet elsuhansz olyan lehetőségek mellett, amiből tényleg lehetne valami.

2017. szept. 11. 11:17
 16/51 A kérdező kommentje:
Igazad van pontot kell tennem az ügy végére. Nem tudom,hogy befolyásolja -e,hogy nincsen Facebookon profilképem. De lehetséges,hogy nem változtat semmin.
2017. szept. 11. 11:51
 17/51 anonim ***** válasza:

Lehet, de ettől még nem leszel előrébb! Lépj minél hamarabb személyesen!

Szurkolunk! ;)

Tudom magamról, óriási megkönnyebbülés túl lenni rajta, még akkor is, ha esetleg elutasít.

2017. szept. 11. 12:34
 18/51 A kérdező kommentje:

El vagyok keseredve.

Nem vonattal jön haza hanem az anyukája vitte haza. Soha sem akar sikerülni.

2017. szept. 11. 13:00
 19/51 A kérdező kommentje:
Így most feleslegesen várok 2 óra hosszát.
2017. szept. 11. 13:01
 20/51 anonim ***** válasza:
Nyugi, holnap is nap lesz. :)
2017. szept. 11. 13:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!