Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Vajon még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Vajon még mindig őt szereti? Próbáljak közeledni hozzá?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel nemrég voltam kiránduláson. Már régebbről ismerem látásból, de most beszélgettem először vele normálisan. Nagyon jó fej, meg már legelőször megkaptuk a közös szintet, nekem nagyon megtetszett, hazafelé egy darabig ,,észrevétlenül,, fogta a kezemet, majd rádőlve aludtam. A baj, hogy nagyon jóban van az egyik barátnőmmel, és egy ideig jártak, majd a bartánőm csak a barátságot akarta megtartani, ezért szakított vele, mire a fiú teljesen kiborult, de még mindi úgy vannak facen bejelölve egymásnak, hogy férj-feleség... Rákérdeztem a barátnőmtől, és nem járnak, minél jobban el szeretné mélyíteni a baráti kapcsolatot, de ha a fiú többet akar... A kirándulás folyamán sokszor volt, hogy közelebb kerültünk egymáshoz fizikailag is, de nem történt semmi... Amúgy a fiú mostanában segít a házikban, meg ha valami bajom van, akkor is mndig próbál segíteni, de tényleg nem tudom, semmit sem tudok... Meg aztán az unokatesóm mesélte, hogy járnak egy bizonyos csportba, ahol van egy csaj, akivel elég sokat beszélgetnek, meg minden, de úgy tudom az csak baráti kapcsolat... Én tényleg szeretném, hogy legyen valami, és úgy láttam, bár nem tudom, hogy ő sem fogadná ezt rosszul, de ott a barátnőm, ő hogy fogadná? Meg ha a fiú még mindig szereti? Akkor hogy van? MIért csinálta azt a buszon? Hogy nyissak a fiú felé, vagy lépjek egyáltalán? Megéri? Kérlek segítsetek! :S 16/L

2013. máj. 4. 20:02
 1/2 Capesidelover válasza:
100%

Kezdjük az elején. A barátnőd, noha együtt volt az említett fiúval régebben, mégsem akar vele már kezdeni, mint ahogy írtad, a baráti kapcsolatuk megerősítésén, elmélyítésén dolgozik. Ha ez így van, és a leányzó közeli barátnőd, akkor tiszteletben fogja tartani, hogy szeretnél kezdeni a volt fiújával. Maximum egy ideig még barátkozik az új helyzettel, ha összejön a dolog veled és a sráccal.

Ha sokáig jártak annak idején, vagy nagy volt a szerelem a fiú részéről, akkor bizony könnyen előfordulhat, hogy érez még valamit! Nem könnyű az ilyesmit csak úgy kiölni magunkból. Sajnos .. :) Úgy látom azért a srác nyitott feléd, ami alapvetően ugye jó. Fogta a kezed és hagyta, hogy rádőlve aludj. Ez pirospont. Jót jelent. Szerintem ő is össze van zavarodva valamilyen szinten, de a kölcsönös szimpátia megvan köztetek, ez szintén leszűrhető. Nagyon jó kérdés az, hogy megéri e, félő, hogy esetleg sérülni fogsz, habár egy kapcsolatban mindig vannak ilyen rizikók. Én a helyedben szépen leülnék a barátnőmmel beszélgetni, nyíltan, őszintén, és szépen elmondanám neki mit akarok a fiútól, ha áldását adja, az még a dolgon is lendít kicsit. Egyelőre a fiú irányába én még nem lépnék, alaposan körbeszimatolnék körülötte, kideríteném, hogy elég tiszta e a terep ahhoz, hogy megtehessem a kezdeményező lépést, meggyőződnék arról, hogy nyert ügyem van nála.

Bár szó ami szó, nő legyen a talpán, aki képes kiismerni a pasikat ... :)

2013. máj. 4. 20:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg a fiútól, hogy még szereti-e... Persze nem így rátörve, de ha olyan a téma finoman meg lehet kérdezni, nem hiszem, hogy megbántódik.

A lány pedig, ha a barátnőd, akkor nem bántódik meg. Ha tudod, hogy már nem őt szereti a fiú és van esélyed nála, akkor már nem feleslegesen kérdezed meg, de mégis hamar szóltál neki, szóval nem fog haragudni szerintem :)

2013. máj. 21. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!