Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Vajon még mindig őt szereti? Próbáljak közeledni hozzá?
Kezdjük az elején. A barátnőd, noha együtt volt az említett fiúval régebben, mégsem akar vele már kezdeni, mint ahogy írtad, a baráti kapcsolatuk megerősítésén, elmélyítésén dolgozik. Ha ez így van, és a leányzó közeli barátnőd, akkor tiszteletben fogja tartani, hogy szeretnél kezdeni a volt fiújával. Maximum egy ideig még barátkozik az új helyzettel, ha összejön a dolog veled és a sráccal.
Ha sokáig jártak annak idején, vagy nagy volt a szerelem a fiú részéről, akkor bizony könnyen előfordulhat, hogy érez még valamit! Nem könnyű az ilyesmit csak úgy kiölni magunkból. Sajnos .. :) Úgy látom azért a srác nyitott feléd, ami alapvetően ugye jó. Fogta a kezed és hagyta, hogy rádőlve aludj. Ez pirospont. Jót jelent. Szerintem ő is össze van zavarodva valamilyen szinten, de a kölcsönös szimpátia megvan köztetek, ez szintén leszűrhető. Nagyon jó kérdés az, hogy megéri e, félő, hogy esetleg sérülni fogsz, habár egy kapcsolatban mindig vannak ilyen rizikók. Én a helyedben szépen leülnék a barátnőmmel beszélgetni, nyíltan, őszintén, és szépen elmondanám neki mit akarok a fiútól, ha áldását adja, az még a dolgon is lendít kicsit. Egyelőre a fiú irányába én még nem lépnék, alaposan körbeszimatolnék körülötte, kideríteném, hogy elég tiszta e a terep ahhoz, hogy megtehessem a kezdeményező lépést, meggyőződnék arról, hogy nyert ügyem van nála.
Bár szó ami szó, nő legyen a talpán, aki képes kiismerni a pasikat ... :)
Kérdezd meg a fiútól, hogy még szereti-e... Persze nem így rátörve, de ha olyan a téma finoman meg lehet kérdezni, nem hiszem, hogy megbántódik.
A lány pedig, ha a barátnőd, akkor nem bántódik meg. Ha tudod, hogy már nem őt szereti a fiú és van esélyed nála, akkor már nem feleslegesen kérdezed meg, de mégis hamar szóltál neki, szóval nem fog haragudni szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!