Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan próbáljak közeledni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan próbáljak közeledni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Na szóval van egy szép lány, az osztálytársam huga, tetszik nekem, járok is minden este náluk, illetve a kapuban ülünk és beszélgetünk. Csak megjegyzem majdnem minden este megfogom a lány mellét, ma is feküdt a lócán és a lába az ölembe volt és a kezeim pedig a lába közt. Nem tudodm hogy ez számit-e bagy jelent-e valamit, csakk az érdekelne hogy próbáljak szépen finoman közeledni hozzá?16 éves vagyok, ő 15. Ja és nem vagyok annyira menő csávó csak egy normális fiu akinek hatalmas szive van. És ha minden igaz akkor még szüz.
2011. szept. 29. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Gyenge story.
2011. szept. 29. 22:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Mit értesz ez alatt hogy gyenge sztori? Ez az igazság.
2011. szept. 29. 22:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha falun laksz ak már megvan a csaj csak csókold mep és megy minden mint a karikacsapas ha szeret/ha ezeket engedi ak szeret sztem/
2011. szept. 29. 22:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Még.."majdnem minden este megfogom a lány mellét, ma is feküdt a lócán és a lába az ölembe volt és a kezeim pedig a lába közt."

Ez annyira vicces...xD

2011. szept. 29. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!