Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy próbáljak meg közeledni hozzá? 16/F
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy osztálytársnőmmel barátok vagyunk de én többet szeretnék tőle2011. jan. 7. 18:26
1/7 klaumanó válasza:
Ne legyél beszari!Legyél őszinte,és ne bunkó legyél,hanem kedves!De ne is olyan nagyon nyálas!
2/7 anonim válasza:
hát igen könnyű azt mondani ugye? őszinte de nem bunkó, kedves, de nem myálas... persze, ezek után csoda ha betojik az ember xD azért bátorság haver, nincs mit veszítened!
3/7 anonim válasza:
próbálj meg először csak finoman tapogatózni, célozgatni, hogy esetleg te többet szeretnél a barátságnál, nehogy megijedjen , aztán ha úgy látod, hogy tetszik a dolog a lánynak, és olyan visszajelzéseket kapsz amik arra utalnak, hogy ő is benne lenne a többe, akkor már lehetsz egy kicsit konkrétabb, és begyorsithatsz, viszont ha a finom célozgatásra negatív a reakció, akkor vigyázz, inkább maradj meg barátnak, jobb mintha elveszítenéd teljesen:P Sok sikert!:)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Legutóbb randizni hívtam el egy kávézóba de sajnos aznap nem ért rá nekem pedig a hét többi napján másik városba kellett utaznom :S
Nem lett visszahúzódóbb vagy távolságtartóbb de bizonytalan vagyok, tudnátok valamit javaoslni?
2011. jan. 7. 19:14
6/7 anonim válasza:
Szólítsd le hívd el egyet beszélgetni találj vele közös témát próbálj célozgatni és próbáld meg, hogy közben mélyen egymás szemébe nézzetek akkor majd rájön,hogy te többet akarsz tőle,mint szimpla barátságot.
7/7 klaumanó válasza:
18:57!
Szerintem evvel én nem mondtam semmi rosszat sem!Őszinte vagyok!Jah és ráadásul meg a véleményem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!