Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan próbáljak meg felé közeledni?
Sziasztok.
Van egy lány aki régóta szimpatikus nekem és valószínű, hogy én is neki. Egyszer összeszedtem minden bátorságomat és beszélgettem vele de több beszélgetéshez sajnos nem volt önbizalmam mert nagyon visszahúzódó vagyok és sajnos félek is a lányoktól. Sajnos legközelebb talán már csak szeptemberben láthatom és ez nagyon elkeserít, egész nap csak ő rá tudok gondolni. Az interneten keresztül nem tudom vele felvenni a kapcsolatot. Nem lenne szerintetek nagyon ciki ha a testvérén keresztül próbálnám meg felvenni a kapcsolatot? És hogyan írjak rá, hogy ne értse félre?
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
jesszus, növessz már tököket, vagyis legyél már férfi.
ki akarna egy ilyen nyámnyila, szerencsétlen pasival járni???
ha tetszik neked, tanulj meg normálisan kommunikálni, és kezdeményezz beszélgetést vele, vagy hívd el inni valamit.
Szia.
Azóta annyi változott, hogy mégis van facebookja bejelöltem ismerősnek de még nem igazolta vissza lehet, hogy nem is fogja. Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan írjak rá, mit írjak neki mert lehet, hogy nem biztos, hogy tudja, hogy én vagyok az aki beszélgetett vele.
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
Lehet nem nézi a facebookját. Szerintem nyugodtan a testvérének is írhatsz, hogy szeretnél barátkozni a testvérével.
Nincs ebbe semmi ciki ha szépen fogalmazol.
Egy jól megfogalmazott levél egyáltalán nem tolakodó.
Szerintem írd le neki hogy egyszer beszélgettetek és olyan örömmel gondolsz a beszélgetésre, hogy szeretnéd jobban megismerni és mivel nem találtad ezért kéred az ő segítségét.
Sziasztok.
Tegnap este összeszedtem magamat és írtam neki egy üzenetet, bízom benne, hogy válaszolni fog rá. :)
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget :)
Sziasztok.
Azóta sem változott semmi sem még nem kaptam választ az üzenetemre. De kb két hete egyetlen egy képet sem rakott fel Facebookra, lehet, hogy azóta nem volt elérhető.
Szerintem nem lepett be a facebook-jara.
Irj a testvérének.
Ja, ha nem vagy az ismerőse az üzenetet a spam mappába teszi, és nem mutatja az értesítésbe, de még csak email értesítést sem küld.
Ha a testvére ismerősöd, írj neki, ha nem úgy irj neki, hogy felveszed az ismerősödnek. Utána mutatja az üzenetet
Sziasztok. Nagyon szépen köszönöm a segítséget. :)
Annyiban szeretném még a segítségeteket kérni,hogy hogyan és mit írjak a testvérének, hogy ne értse félre? :) Nem akarom, hogy azt higgyék, hogy zaklatom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!