Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "taktikázgató" nőkkel mit érdemes csinálni?
Volt neki pasija, de nagyon tetszettem/tetszem neki, sőt belém zúgott, viszont elkezdett "tesztelgetni", nem válaszolgatott stb., szóval kérette magát.
Most úgy néz ki egy nő "eltaktikázta" magát nálam, finoman elküldtem a p-ba, na nem szó szerint, hanem érzékeltettem vele.
Ettől ő nagyon szomorú és ki van akadva, de azért maradt a pasijával, még ha boldogtalan is.
Gondolom addig nem akart szakítani, amíg nem vagyok neki biztos ("liánozás") és "le nem tesztel", csakhogy én ezt meguntam és "beintettem".
így van, meg különben is a pasi intett be és a nő szomorú
akkor miről beszélünk idióták?! nem tudtok szöveget értelmezni és még nektek van szavazati jogotok?!
ugyan már, hagyjuk
meg ezek a "nekem nagyon úgy tűnik..." válaszok tipikusan olyanoktól jönnek, akik saját maguk estek pofára az elmúlt napokban és belevetítik személyes sértődöttségüket, úgy mint a 16-os írta
mennyi ökör írkál ide?! ez nem igaz
Megnézni, hogy "mire megy ki a játék".
Aztán aszerint, hogy az neked tetszik-e vagy belemenni, vagy hagyni, hadd játszadozzon valaki másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!