Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt gondolom, hogy Ő az igazi de összejött mással akkor érdemes várni rá? 22/F
Persze nem úgy várni rá, hogy csak ő és máshoz hozzá sem szólok, hanem úgy értem, hogy nem száműzöm szándékosan a gondolataimból és sokszor hagyom ha azon kapom magam, hogy róla ábrándozok. Meg nem szeretnék komoly kapcsolatot igazából hiszen nekem ő kell.
Az az igazság, hogy megvolt a közös szimpátia, sőt először ő kezdeményezett úgymond. De sajnos én nagyon sokáig vártam és nem mertem lépni megfelelően. Az én hibám volt... Aztán kimentem 4 hétre külföldre, plussz mikor visszajöttem sem találkoztam vele sokáig szóval egyszercsak látom, hogy összejött valakivel. Nagyon kiakadtam természetesen ez pár hete volt de már "túléltem". De nem tudom elfelejteni és nem is akarom. Hülyeség amit csinálok?
Ha nem akarsz komoly kapcsolatot, akkor eleve miért is várnál rá?
Ő se fog várni rád, hisz mert már mással tervezi az életét.
Nem érdemes. Majd elmúlik a szerelem, főleg akkor ha kikerül az életedből. (Nem találkozol vele, nem beszélsz vele, stb.)
Nekem is volt olyan, hogy valakit vagy egy évig tartott elfelejteni. De ehhez az is kellett, hogy egyáltalán semmilyen módon ne kommunikáljak vele. Jól döntöttem hogy így csináltam.
Tehát amíg kéznél volt, addig csak kéretted magad, le se tojtad, és most, hogy rájött, hogy nem érdekel téged igazán, ezt lezárta, és összejött olyannal, aki akarja, te hirtelen rájössz, hogy ő az igazi.
Egészen biztosan hímnemű vagy? 100%? Ilyet általában hüje picák szoktak eljátszani.
Ha ő lenne az igazi, összetörted volna magad, hogy megszerezd és vele lehess.
Lapozzunk.
Te meg növessz heréket!
9:
Te nem hallgatni jöttél ide más emberek tanácsára, hanem csak vitatkozni másokkal hogy meggyőzhesd magad hogy igenis még el kell pazarolnod az életedből egy jelentős időt erre a nőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!