Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Attól, hogy egy olyan lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól, hogy egy olyan lány, akiről biztosan tudom, hogy bejövök neki, most összejött egy régebbi udvarlójával, még ugye érdemes barátkoznom vele?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel már első alkalommal nagyon egymásra találtunk. Csak az a baj, már volt valamiféle függőben lévő kapcsolata, és éppen azután jöttek össze, hogy találkoztunk. De ettől a lány még nagyon kedves velem, meg tesz ilyen-olyan célzásokat, és úgy érzem, nyitott rám. Elfogadom, hogy most valaki mással van, de úgy vagyok vele, hogy végül is ez most friss neki, és hátha ha barátkozom vele, és jobban megismer, akkor fokozatosan közelebb kerülünk és rájön, hogy mégis inkább engem akar... vagy az is lehet, hogy időközben egyszerűen szétmennek. Szerintetek ez jó ötlet (mármint barátkozni vele, minél többet keresni a társaságát)? Tudom, hogy nem szép dolog egy kapcsolatba belekavarni, de másrészről megtanultam, hogyha nem tanulok meg bizonyos dolgokban "csalni", akkor soha a büdös életben nem érem el a célomat. Én érzem, hogy ezzel a lánnyal úgy összeillenék, mint még soha senkivel. Pontosan ilyen lányt akartam mindig és. És rajta is érzem. Nem akarok lemondani róla. Az élet velem már épp elégszer ki*****tt ezen a téren. Most a változatosság kedvéért szeretnék a **sz másik oldalára kerülni.
2015. márc. 31. 00:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Minek futsz olyan busz után ami már elment ? Úgyis jön a következő.
2015. márc. 31. 00:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem. Ezt most nem fogom hagyni.
2015. márc. 31. 00:39
 3/7 anonim ***** válasza:
egy kis időt lehet rá szánni, énis igy voltam
2015. márc. 31. 00:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Van esélyem, nem?
2015. márc. 31. 00:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Perszehogy!!

Szerintem viszonylag kevesen kitartóak a szerelemben, ami nagyon szomorú, mert mindenkit lecserélhetővé tesz. Ha kell neked a lány, akkor van nála esélyed, ha nem engeded el. Ha másként nem, barátként legyél mellette.

2015. márc. 31. 00:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Már a f...sz másik oldalán állsz!

Most b...ik ki veled az élet megint, csak nem veszed észre.

Csak az a baj, hogy a szerzési vágy, a mohoság elnyomja a józan eszedet!

Egy kissé túlértékeled a csaj viselkedését!

2015. márc. 31. 02:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, érdemes. Nekem volt ilyen:) Nagyon szerelmes voltam egy srácba, ő is bírt, de elég fiatal is voltam hozzá, végül összejött egy másik lánnyal. Ugyanolyan jóban maradtunk (persze sírt a lelkem rendesen:D), aztán szakítottak, mi pedig összejöttünk.
2015. márc. 31. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!