Fiúk, érdemes itt ismerkedni? Volt már, hogy valami
összejött egy lánnyal?
Figyelt kérdés
Lányok körében nem lesz egy népszerű kérdés, de a fiúktól kérdezem, volt már, hogy itt ismertetek meg valakit, akivel végül jóban lettetek/összeismerkedtetek/találkoztatok/összejöttetek/lefeküdtetek? Sok lánnyal leveleztem, de vagy nem jött be az alapján amit amit írt vagy mutatott, volt iszonyú ronda is, vagy ő volt túl kritikus és nem válaszolt vagy csak szimplán lecseszett. Nem vagyok utolsó a szépfiúk listáján, sőt.... de nem jön össze semmi. Azt a tanácsot ne adjátok kérlek, hogy ismerkedjek személyesen, azt is teszem, nem vagyok egy félénk fajta.
Bár én lány vagyok, de van pár srác akikkel elég régóta levelezek itt (baráti szinten). Hogy találkozni is fogunk e valamikor... nem tudom, mert elég messze lakunk egymástól.
2014. ápr. 3. 15:54
2/24 anonim válasza:
Legtöbb az volt, hogy facebookon felvettem, azt ott beszéltünk, de mivel soha nem írt rám hagytam a fenébe.
2014. ápr. 3. 15:56
3/24 anonim válasza:
hát, a 95%uk gázos, de nemrég szakítottunk a barátnőmmel, akivel itt jöttünk össze :) ő normális volt, rohadt szép és még aranyos is, szóval ha szerencséd van..... :D
17/F
2014. ápr. 3. 15:56
4/24 anonim válasza:
Igaz csaj vagyok, de én itt találtam szexpartnert magamnak :D Nagyon helyes pasi :P
2014. ápr. 3. 15:58
5/24 anonim válasza:
Én nem jönnék össze magammal ezen az oldalon.
2014. ápr. 3. 16:00
6/24 anonim válasza:
Eddig két lánnyal találkoztam gyakori által, egyik nagyon furcsa volt élőben, másik pedig túl félénk volt, nem hozzám való :)
2014. ápr. 3. 16:09
7/24 anonim válasza:
#4: fúú, lányként találtál magadnak egy szexpartnert? Ahhoz nagy ügyesség kellett.
2014. ápr. 3. 16:09
8/24 anonim válasza:
7-es, hidd el, ha bűn ronda lennék akkor szexpartnert se találnék ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!