Most kellene megjönnie azt hiszem a menszeszemnek, de nem tudom pontosan, viszont babát szeretnénk és kíváncsi vagyok hogy összejött e. MA vettem tesztet, reggel érdemes megcsinálnom vagy csak pénzkidobás?
Szia,en ket tesztet is csinaltam,mindkettot este,mert akkor vettuk,es mar nagyon turelmetlen voltam,nam birtam volna kivarni a reggelt.Mar az elso is pozitiv lett,csak biztos akartam lenni,a masodikat masnap csinaltam,ugyancsak este,az is pozitiv lett,majd kiugrottam a borombol :)))
Allitolag ezek a tesztek mar 7 nap utan a fogantatastol kimutatjak a terhesseget,ezt en sem tudtam,es kivartam egy teljes honapot...ja es azt mondjak,hogy reggel erdemesebb csinalni,de az en tesztjeim hasznalati utmutatojan azt irta,hogy a nap barmeky idopontjaban elvegezheto,es nem volt nemtom milyen szuper tesz,se draga,valami gagyi nevtelen a hypermarketbol :)
Na irany pisilni,ne izgulj itt nekem reggelig :D
Szurkolok neked!!!
Minden jot
Sziasztok!Bocsi félreírtam. Nem értem ezt az egészet.
Segítsetek légyszi!
Szóval június 28-29 -én jött meg és 4-én múlt el. Aznap tuti együtt voltam a párommal ,meg 10-12 körül is.Akkor mikor kellene megjönnie? Késik már akkor 1 hetet? nem értem. Csinállak reggel tesztet érdemes? Jah és 3 napig hányingerem volt viszont.
Az elözző terhességemnél a cicim fájt és hányingerem nem volt.Most fordítva? Van esély a baára?Megszakításos módszerrel védekeztünk.
Szia. A 10-12 a lehető legjobb időpont volt, ha 28 napos a ciklusod... Akkor júli 27-én kellett volna megjönnie, szóval reggeli vizeletből már érdemes tesztelned. :) Sok sikert! Szurkolok! :)
A hőd jó jel lehet, de csak a teljes görbével lehetne értékelhető. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!