Fiúk, érdemes itt ismerkedni? Volt már, hogy valami összejött egy lánnyal?
Lányok körében nem lesz egy népszerű kérdés, de a fiúktól kérdezem, volt már, hogy itt ismertetek meg valakit, akivel végül jóban lettetek/összeismerkedtetek/találkoztatok/összejöttetek/lefeküdtetek? Sok lánnyal leveleztem, de vagy nem jött be az alapján amit amit írt vagy mutatott, volt iszonyú ronda is, vagy ő volt túl kritikus és nem válaszolt vagy csak szimplán lecseszett. Nem vagyok utolsó a szépfiúk listáján, sőt.... de nem jön össze semmi. Azt a tanácsot ne adjátok kérlek, hogy ismerkedjek személyesen, azt is teszem, nem vagyok egy félénk fajta.
Előre is köszi a válaszokat.
Érdekes, hogy inkább privátban küldik el a fiúk a válaszokat :D 4-en írták, hogy itt ismerték meg a barátnőjüket itt, szóval csak próbálkozni kell :D
Volt egy lány, aki nagyon is bejött meg én is neki, de egyik napról a másikra nem válaszolt... Pedig több is lehetett volna, nem értem miért csinálta ezt, minden esélyt megadtam neki, remélem olvassa ezt, szerintem tudja, hogy én vagyok az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!