Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne összejönnöm az exszemmel? 22/F
fél éve szétmentünk azóta mindkettőnknek voltak ügyei. Neki pasija is ,nekem csak futóbb dolgok. Csúnya okbol mentunk szet,nem foglalkozott velem kozben mar mas csavokat nezett ki maganak stb. en meg renduletlen szerettem bar nyulbela voltam akkor meg. első rendes csajom. csaladomnak se nagyon tetszett a lany. most pár hónap utan osszefutottunk es elbeszélgettunk majd felhivott ilyen kamuindokkal h el tudnek e vmit kuldeni neki. mondtam persze 2 perces dolog volt de ilyen eleg kamuszagu mert kb 30 masik embert is megkerhetett vna rajtam kivul. Masreszt aztvettem eszre h a lany mimozabb lett. rajott dolgokra bar kitudja. ezek utan ujbol feltortek bennem az erzelmek és nem is erdekel igazabol mas lany. pedig az eszem ezzel szembe megy.
ti mit gondoltok? erdemes lenne?
Csak a káposzta jó felmelegítve.
Nagy eséllyel ugyanolyan lesz, vagy még rosszabb egy kis idő múlva.
Ne menj helybe a pofonért! ... de te tudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!