Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
186 cm magas vagyok. Így érdemes összejönnöm egy 164 cm magas nővel?
Itt inkább a 100 km, ami probléma hosszútávon.
Én 167 cm vagyok, a barátom pedig 189, szóval centire ugyanaz az arány :) És nagyon szeretem, egyáltalán nem zavaró a magasságkülönbség.
Szerintem hagyd, ha te komolyan kiakadsz ennyi magasságkülönbségen. Alacsonyabb vagyok, mint a lány, és volt már nálad magasabb barátom is, nem ezen múlik. Minimális kellemetlenséggel jár, se semmi extra.
A távolság jogosan aggaszthatna, de ha van lehetőség rá, hogy idővel valamelyikőtök költözzön, akkor megoldható lenne.
Egyébként meg ezek szerint nem is találkoztatok még. Honnan tudod, hogy egyáltalán összepasszoltok? Pár beszélgetés? 1-2 kép? Először várj, amíg találkoztok, aztán majd kiderül.
Ezt a kérdést amúgy lehet inkább a tini kategóriába kellett volna tenni...
Ne zavarjon a magasságkülönbség, miért ne lenne érdemes? A távolság nagyobb gond lehet, mint ez, de még az sem biztos. Én meg mindig megkapom, hogy miért a magasabb férfiak tetszenek, amikor alig vagyok több 150cm-nél, hát istenem, talán mert az apróbbak tele vannak frusztrációval, amit nincs kedvem hallgatni, és a magasabbak nem ennyire idegesítőek, így velük jól tudom érezni magam.
Ne akarj alacsonyabb lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!