Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exszemmel találkozom hétvégén, mit tegyek?
Ő szakított, mert már nem tudja mit érez, baratként szeretné velem tartani a kapcsolatot.
1 hónapja lett vége, beszéltünk telefonon és azt mondta hogy nagyon fáj a hiányom, csak fél hogy szakitok vele,(3x szakitottam vele eddig )
Szülei nem fogadták el a kapcsolatot soha, volt hogy hazudtak hogy láttak engem mással.
Hétvégén találkozunk én kezdeményeztem a találkozót, mivel írta is hogy nagyon hianyzom neki. Azt mondta szeretné.
Hogyan közeledjek felé hogy ne legyek nyomulós?
Én szeretem újrakezdeném vele.
Találkozó végén mondjam el?
20/L
Mivel ő is benne van a találkozásban, szinte biztos, hogy kibékültök úgyis, úgyhogy nincs mit izgulni.
Mi ilyenkor mindig csókolóztunk aztán szexeltünk. Azóta szakítottunk.
"3x szakitottam vele eddig"
Éljenek a határozott emberek! Fogadjunk te vagy az, aki lelassít, kirakja az indexet balra, majd amikor meg akarom előzni, elindul tovább egyenesen, aztán megint lassít, jelez, és ezt így egy párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!