Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne vele összejönnöm?
Van egy csajszi, akit már 2 éve figyelek, szinte minden lépését lesem, facebookon a bejegyzéseit olvasom, egyszóval bele vagyok esve...Viszont ez a lány cigizik, és erkölcsileg is sokkal "lazább", mint amilyen én vagyok. A világnézetünk is valószínűleg teljesen eltérő, akárcsak az ízlésvilágunk. De én mégis folyton csak őt bámulom, minden rezdülésére figyelek ... És ez a lelki dilemma gyötör már vagy 2 éve, hogy érdemes-e mindennek tudatában kezdeményezni a csajnál egy kapcsolatot?
19F
Az ellentétek vonzzák egymást.. mondták már?
Amúgy meg lehet, hogy sok közös dolgotok van..
És még, ha cigizik is.. akkor is.. a hibáival kell szeretni és elfogadni egy embert
"Van egy csajszi, akit már 2 éve figyelek, szinte minden lépését lesem, facebookon a bejegyzéseit olvasom, egyszóval bele vagyok esve..."
Ez nem a szerelem,ez a zaklatás definiciója.
Aztán mivel még egy válaszoló sem írta le megragadom az alkalmat,hogy én írjam le először, mivel még senki nem írta le egyszer se.[Szarkazmus]
Az ellentétek vonzák egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!