Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromat elszeretném vinni étterembe, mit érdemes enni?
Nemigen voltunk még éttermekbe, mert köztudottan drága helyek. Néztem egy helyet Nyíregyházán, ahol elég sok leves van, és a többségük neve nem mond nekem semmit... :D
Kicsit drágák is a főfogások, 1000 és 2900 Ft között mozognak, a levesek meg 600 körül. Továbbá, mire érdemes odafigyelnünk? Öltözék, borravaló, egyéb etikett?
Normális válaszokat. 23 évesek vagyunk, és 4 éve járunk.
Az igen...
Én sem járok gyakran étterembe, de azért 23 évesen egy 3 rongyos kaja nehogy kifogjon már rajtad...
Melyikbe mentek, nem tudod belinkelni?
Ez az árkategória amúgy még egy sima utcai cuccos hely, max egy inget vegyél fel. Menj be, ha odamegy a pincér köszönj illedelmesen, nézzétek át az étlapot és kérjetek valamit, általában le van írva, hogy miből készült.
Ha befejeztétek megköszönöd szépen és hagysz 10% körüli borravalót.
De azért durva, hogy ilyeneket le kell írni egy 23 éves férfinak :D
Azért ez tényleg ciki kicsit.
Menjetek olyan étterembe, ahol viszonylag több autó is áll. Ott nem lehet nagyon rossz a kaja. Ha ki van halva az étterem, akkor távozzatok.
Az általad kinézett étterem kb középkategória. Ha nincs is rajtad ing, akkor sem nézhetnek ki, de azért malteros gatyába ne :)
Nem értem, mit cikiztek :D
Feltettem egy kérdést arról, hogy mit együnk, mert nem vagyunk nagyon eleresztve, akármennyire is hihetetlen, ugyanolyan tanulók vagyunk, mint bárki más. Sőt, csak meg akarom lepni a páromat, egyébként kínai étterembe, pizzeriába, gyrosbárba szoktunk eljárni.
De látom, ti csak kötekedtek, ahelyett, hogy olyanokat írnátok, hogy milyen ételeket érdemes megkóstolni, mi az amit nem szabad kihagyni, mert nagyon finom....
Szerintem közülünk sem jár senki heti szinten étterembe. Mégis azért illik tudni e nélkül is dolgokat.
Ismeretlen étteremből ajánljunk? Azzal ártanánk csak igazán.
Olyat rendelj, amit otthon, máshol nem nagyon eszel, és az alapanyagok alapján meg is eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!