Érdemes táborba óvszert vinni?
Figyelt kérdés
mer már régóta járok táborozni és tavaly eléggé rám mászott egy srác.2012. ápr. 2. 10:38
1/13 anonim válasza:
ha nem akarsz terhes lenni, akkor igen ;)
2/13 anonim válasza:
Eléggé, vagy teljesen, mert nem mindegy! Na meg ha dugatni amúgy is akarsz, akkor feltétlen. Engem mindig dugnak, de szedem a gyógyszert !
3/13 anonim válasza:
"engem mindig dugnak", ez mekkora :D
Érdemes. Inkább vidd haza a tábor végén bontatlanul, minthogy szükség lenne rá, de nincs egyikőtöknél sem.
5/13 anonim válasza:
Táborba gyógyszer nem elég, mert azért vannak egy páran, akik nem állnak meg egy skalpnál. Szóval igen, mindenképp érdemes vinni óvszert.
7/13 anonim válasza:
Figyelj, ha el tudod képzelni, hogy szexelsz a táborban, akkor mindenképpen vigyél.
Én magamról tudom, hogy sose mennék bele idegennel egy táborban, így nekem végülis felesleges lenne. De mivel te látszólag simán belemennél, vigyél, nem árt az, akkor sem ha végül nem használod...
9/13 anonim válasza:
Sose lehet tudni hogy hányan akarnak megdugni... bocs a nyers válaszért! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!