Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A "taktikázgató" nőkkel mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "taktikázgató" nőkkel mit érdemes csinálni?

Figyelt kérdés

Volt neki pasija, de nagyon tetszettem/tetszem neki, sőt belém zúgott, viszont elkezdett "tesztelgetni", nem válaszolgatott stb., szóval kérette magát.

Most úgy néz ki egy nő "eltaktikázta" magát nálam, finoman elküldtem a p-ba, na nem szó szerint, hanem érzékeltettem vele.

Ettől ő nagyon szomorú és ki van akadva, de azért maradt a pasijával, még ha boldogtalan is.

Gondolom addig nem akart szakítani, amíg nem vagyok neki biztos ("liánozás") és "le nem tesztel", csakhogy én ezt meguntam és "beintettem".

2017. jún. 2. 20:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem tesztelgetett, hanem szimplan egy gyenge jellemu kapcsolatfuggo pi-csa, aki egyik peniszrol csimpaszkodik a masikra.
2017. jún. 2. 20:13
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha elküldted a pébe mégis mit kellene még csinálni?
2017. jún. 2. 20:20
 3/22 anonim ***** válasza:
69%
Igyál egy sört
 4/22 A kérdező kommentje:

ja és több pasit "ugráltat, csicskáztat" maga körül, "körbe van bástyázva" velük, azok meg reménykednek, hogy cserébe legalább egyszer lefeküdhetnek vele

a pasikáját is kicsinálja idegileg, érzelmileg zsarolja

na most engem nem lehet, mert engem nem abból a fából faragtak, szerintem ezért is zúgott belém (meg persze külsőre is bejövök neki, mert szerencsére jóképű vagyok és sok nőnek tetszem), nem tudott dominálni nálam

hozzá kell tennem, gyönyörű lányról van szó, de nekem szerencsére külsőre és most már belsőre sem az esetem

az elején még ő próbálkozott, meg adta a jeleket, igazából ezért is próbálkoztam be én is párszor light-osan, módjával

5/22 anonim ***** válasza:
95%
Alapból nem értem, miért írogatsz olyan nőnek, akinek van barátja. Ez téged is minősít.
2017. jún. 2. 20:21
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

nagyon jól tetted!

én csaj vagyok, és ugyanezt megtapasztaltam egy sráccal.

párkapcsolatban él, boldogtalan, mi kezdtünk összemelegedni.

mondta, hogy fontos vagyok neki, örül nekem, belém kezdett szeretni.

ugyanakkor nem lépett, nem szakított a nőjével, tehát amíg én biztosan meg nem lettem volna neki, nem lépett ki a kapcsolatából.

sajnos, én nem tudtam vele ilyen konkrét lenni, és elküldeni a búsba, mert tényleg nagyon belezúgtam... na de az ilyenek durván kapcsoltfüggők és önsorsrontók,

inkább maradnak a szarba, minthogy cselekedjenek.

2017. jún. 2. 20:25
 7/22 A kérdező kommentje:

5. :amúgy azért is kell az ilyenekkel vigyázni, mert ha most lépnének ki hirtelen a kapcsolatukból, az is lehet, hogy csak "sebtapaszként" használnak és gyorsan (mondjuk 1 éven belül) dobni fognak, tehát ilyenkor amúgy is várni kell a szakítás után hadd felejtsen, nem szabad egyből beleugrani hacsak nem szexre megy ki a játék

"na de az ilyenek durván kapcsoltfüggők és önsorsrontók, "-igen szerintem is nem 100-asok, ráadásul nagyon alacsony lehet az önbizalmuk, ha rettegnek attól, hogy jaj, ha nem jön be az a bizonytalan kapcsolat, akkor a két szék közül a pad alá kerülnek, holott még azután is bőven lehet találni, csak "nyitott szemmel kell járni"

aztán majd az ilyenek panaszkodnak, hogy milyen xar az életük, milyen szemét az ellenkező nem, bezzeg mások mennyire boldogok , csak én nem stb.

4: "Alapból nem értem, miért írogatsz olyan nőnek, akinek van barátja." ő kezdte, nem én, sajnálom

2017. jún. 2. 21:01
 8/22 anonim ***** válasza:

De most mit értetek az alatt, hogy amíg "nem vagytok biztos neki"?

HA jól értem, az egyik kommentelő lány tudtára is adta a srácnak, hogy össze is jönne vele, , meg a kérdező is, de ők mégis maradnak a párjuknál.

Szerintem ezek után, hogy ha valaki tényleg annyira hatása alá kerít, és még nyíltan meg is beszélik, akkor szakítanak, hiszen elérhető a másik.

Vagy másik opció, hogy mégsem annyira rossz az a kapcsolat, és még sincsenek annyira oda az új potencilis jelöltért.

Tekintve, hogy miután bevallotta neki, hogy a másik is összejönne vele, azt már vehetné elég "biztos"-nak..

Na mindegy, lehet csak én nem értem, de én ennek örülök.:D

2017. jún. 2. 21:25
 9/22 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Mondjuk én csak magamból indultam ki: ha valakibe beleszeretnék, és az a valaki is közölné, hogy ő is belém pl, akkor én szakítanék vélhetően.

N

2017. jún. 2. 21:26
 10/22 A kérdező kommentje:

ez nem mindenkinek megy olyan egyszerűen

persze te magadból indulsz ki , meg én is, és nem is lehetsz önbizalomhiányos,

de van az a népi mondás, hogy az "esze mást diktál, mást akar, mint a szíve", nagyjából ezt fejezi ki nagyon röviden és találóan

2017. jún. 2. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!