Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "taktikázgató" nőkkel mit érdemes csinálni?
Volt neki pasija, de nagyon tetszettem/tetszem neki, sőt belém zúgott, viszont elkezdett "tesztelgetni", nem válaszolgatott stb., szóval kérette magát.
Most úgy néz ki egy nő "eltaktikázta" magát nálam, finoman elküldtem a p-ba, na nem szó szerint, hanem érzékeltettem vele.
Ettől ő nagyon szomorú és ki van akadva, de azért maradt a pasijával, még ha boldogtalan is.
Gondolom addig nem akart szakítani, amíg nem vagyok neki biztos ("liánozás") és "le nem tesztel", csakhogy én ezt meguntam és "beintettem".
Miért írogatsz olyan csajnak, aki elmondásod szerint nem is az eseted meg amúgy is foglalt?
Akkor most ki az önsorsrontó?
Kacagok, ahogy próbálod magadnak bemagyarázni, h nem is tetszik meg belsőre sem most már, de azért hogy ki vagy már bukva, hogy nem jött össze a dolog :D Kicsit ellentmondásos :D
Nem foglalt csajokat kell fűzögetni, mert lehetsz te akármilyen jóképű, egy több éves kapcsolattal nem veheted fel a versenyt. Ha nem is tökéletes az a kapcsolat, összeköti őket sok élmény, sok együtt megélt dolog, gondok-bajok, örömök. A te jóképűséged meg egy dolo, ennyiért egy normális csaj se fogja kikukázni a kapcsolatát. Úgy tűnik, a csaj csak ennyit látott benned, egy jóképű srác vagy, semmi több.
Lépj tovább és ismerkedj szingli csajokkal.
"Miért írogatsz olyan csajnak, aki elmondásod szerint nem is az eseted meg amúgy is foglalt?" - nem érted, hogy nem boldogok?
akkor nem lennének szakítások, válások
olyanról még nem hallottál, hogy "egy harmadik miatt elhagytak"?
nem vagyok kibukva, mert lexarom, de azért érdekelne, hogy magát a szituációt hogy lehet kezelni, mert úgyis lesznek még ilyenek az életemben, nem tehetek róla, ha neked nem
"Nem foglalt csajokat kell fűzögetni," ő fűzögetett engem, nagy különbség, amúgy meg nem te fogod megmondani kispofám
már rég továbbléptem
86%-os vagyok
Szerintem ilyen bárkivel előfordulhat, és picit most bele vitték páran a személyes sértettséget.
Egy hosszú kapcsolatból valóban általában nem egy csettintéssel lépnek ki.
Ahogy a férfiaknak, úgy a nőknek is ijesztő az új helyzet, és van aki benne marad, van aki nem.
Viszont ha nem szakít a pasijával, akkor tényleg hagyd a francba. Ha nem jó neki vele, és aki szeretne lépni,az előbb-utóbb úgy is ki fog lépni.
Addig meg minden szempontból jól teszed, ha visszaveszel és nem keresed.
Kitartás!
tényleg mit kell abba beleugatni, hogy ki mit kérdez?
a szituációt meg igen is ki kell elemezni, mert ebből sokat lehet tanulni, ha később megismétlődne, ne kövesse el ugyanazokat a hibákat, de itt egyesek olyan okos megmondó emberek, hogy az életben nem volt párkapcsolatuk, csak a pofájuk jár
mindenki abból indul ki, hogy jajj van párja és akkor örökre vele marad, hát ez a mai világban főleg a fiataloknál: önámítás
attól még tovább léphet
Mit számít, hogy boldogok-e vagy sem? A csaj mégse szakít. Amíg nem szakít, addig foglalt és pont. Ennyi. Itt vége is mindennek.
Mit nem lehet azon felfogni, h foglalt emberekkel nem kezdünk bele semmibe? Meg kell mondani szépen, h "örülök a vonzalmadnak, amint szabad leszel, szívesen megismerkednék veled".
Nagyon úgy tűnik, h itt a kérdező taktikázgatott, undorító módon belement, h egy kapcsolatban élő csajjal kettecskén jól hülyére veszik a pasit, kavargatnak a háta mögött.
Nem tudom az ilyet sajnálni.
Aztán végül a kérdező lett arcra ejtve, mert a csaj kimagyarázza otthon a dolgot, a kérdező meg liheghet utána. Majd megtanulod a leckét pár iylen után, ne aggódj.
18:" A csaj mégse szakít"- persze addig nem is fog, amíg a másik nem biztos
19:"mert a csaj kimagyarázza otthon a dolgot"- azon nincs mit kimagyarázni, hogy a lány egy ribi, de ha a pasikája ezt beveszi, akkor ő van igazán pofára esve
amúgy én meg úgy látom,hogy nagyon nincs pofára esve az illető, mert ha FIGYELMESEN olvastátok volna:
a lány kezdeményezett, ráadásul a pasinak nem is jön be a nő,
na most ezt a nő megérzi és elkezd taktikázni, amelynek hatására mégis csak elkezd agyalni a pasi
de ti ezt nem értitek, mert bunkók vagytok
amúgy meg honnan tudjátok hogy azóta nem szakított? két nap alatt világháború is kitörhet, nemhogy egy csicska szakítás
ennyike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!