Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy lánnyal csak neten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánnyal csak neten beszélünk, honnan tudhatom hogy érdemes várnom rá vagy csak lelki szemetes vagyok?

Figyelt kérdés

Hívtam már randira de arra sosem reagált.

Barátja nincs állítása szerint.

Ha problémája van a munkahelyén vagy a szüleivel akkor rám ír.

Kissé úgy érzem magam néha mint egy online pszichológus. Szeretnék randizni vele mert amúgy flörtölünk is.

De ha nem akarja akkor inkább a chatet, maileket is hanyagolnám. Csak nem szívesen mondom azt, hogy figyelj én nem is állnék veled szóba többet, ha nem megyünk el egy italra valahova (mert elég sok gondja van és nem akarom magára hagyni ezekkel).

2017. ápr. 29. 13:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

"Hívtam már randira de arra sosem reagált. "

Na, itt mondanám azt, hogy felejtős, ha randizni nem óhajt veled, akkor lapát.

Mi párommal neten ismerkedtünk meg, és én sürgettem még annak idején a talit, mert már szerettem volna vele talizni. Másfél hónapos chatelés, videó skype-olás után taliztunk. Azóta 4 éve együtt vagyunk, sajnos még 200 km-es távkapcsiban.

A mély és hosszantartó kommunikációból lehet leszűrni mindent.

2017. ápr. 29. 13:38
 2/13 anonim ***** válasza:
ui.: lehagytam hogy 26 N vagyok
2017. ápr. 29. 13:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

2x max 3x hívod randira, ha nem reagál, vagy pont akkor nem jó neki, de másik időpontot sem javaosl, akkor elkönyvelheted, hogy csak unaloműző vagy.

ezen kár sokáig pörögni, mert simán elmegy egy év is úgy, hogy te tepersz, neki meg ennyi pont elég

2017. ápr. 29. 13:39
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
ui: és nem azt kell mondani, hogy randi, vagy viszlát, egyszerűen elkezded finoman leépíteni. Hidd el, rövid idő után ő sem fogja erőltetni, keres más rajongót, akinek panaszkodhat, és akivel szintén nem kell semmit csinálnia
2017. ápr. 29. 13:40
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lelki szemetes vagy. Ha neked megfelel ez, akkor nincs baj, ha nem, akkor meg csak vesztegeted az idődet.
2017. ápr. 29. 14:17
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

"Hívtam már randira de arra sosem reagált. "

Mi az, hogy nem reagál?

2x tenném föl neki a kérdést. 2.ra se reagálna, akkor sírjon a tudjakije vállán.

Igen, lelki szemetese vagy. Találkozni, randizni nem akar, akkor ír, ha fel***ák az agyát.. szemeteskuka vagy!

2017. ápr. 29. 14:36
 7/13 A kérdező kommentje:

Azt hiszem igazatok van. Csak én eléggé reménykedtem mert sosem utasított el,hogy "nem randizok veled".

De ha belegondolok ő sosem kérdezett az én bajaimról,mindig én nyugtatgattam.

2017. ápr. 29. 21:23
 8/13 anonim ***** válasza:

Azért nem utasít el, mert akkor elveszítené azt, amit Te adsz neki (figyelmet, társaságot, etc). Neki pedig erre van szüksége, így gyakorlatilag kihasznál.

Ha NEM-et mondana, akkor elkezdenél más felé nézelődni, így viszont, hogy se igent, se nemet nem mond, Rád bízza, hogy döntsél, és működik a taktika, hiszen Te is azon elmélkedsz, hogy "nem akarom magára hagyni ezekkel".

2017. ápr. 29. 21:26
 9/13 anonim ***** válasza:
UI.: az ilyen emberekről szokott egyébként később kiderülni, hogy nem is egészen úgy van, ahogy mondja, hogy van párkapcsolata mégis, vagy eleve bevallja, hogy van valakije, de végig azt magyarázza, hogy mennyire rossz neki, és egy olyan embert szeretne, mint te (aztán miután elszúrsz 1 évet az életedből rájössz, hogy soha nem fogja otthagyni, sosem fog akarni tőled mást, mint azt, amit nem kap otthon meg, figyelmet, törődést)
2017. ápr. 29. 21:28
 10/13 A kérdező kommentje:

Elég keményen írtatok de igazat kell adnom.

A lassú leépítést meg elfelejtést kellene megvalósítanom mert ebből semmi nem lesz.Teljesen igaz amiket írtok sajnos.

Amúgy meg nagyon érdekli őt hogy van-e valaki más.

Múltkor egy felháborodott mailt küldött amikor mondtam neki,hogy egy munkatársnőm a névnapomra hozott nekem egy könyvet.

Ezt se értettem mert ő közben fel sem köszöntött nemhogy találkozás vagy ajándékozás.

Én nem udvarolok másnak.És el is utasítottam akik közeledtek amúgy.De kezdek türelmetlen lenni pedig a szerelem elvileg feltétlen ugye.

2017. ápr. 30. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!