Érdemes külön pelenkatartó kukát venni? Ti hogyan oldottátok meg, hogy ne legyen "szag" egyik szobában sem? Panellakás.
30 literes szemeteszacsit vettünk (sima fürdőszobai kuka mérete). Minden kakis pelenkát és a popsitörlőket abba tesszük, aztán szoros csomót kötök rá.
Úgy akár a rendes szemetesbe is mehet. Fél naponta érdemes kidobni a felgyűlt termést, akár 1 db van, akár több.
Mi kertes házban élünk, az ajtó elé szoktam kidobálni és aki épp megy kifelé, az elviszi a kukáig.
De volt olyan, hogy még erre sem volt időm, csak a bejárati ajtóhoz hajítottam. Nem volt szaga, pedig pár órát várakozott ott.
Mi ilyet vettünk, 1500 körül volt az Auchanban. Nem ereszti ki a szagot, teljesen jól zár, naponta ürítem, használok bele szemeteszsákot.
Mondjuk egy pelenka kuka???
Hasznàltan akàr 1000Ft-ért tudsz venni.
Nekem ilyen volt,sajnos eltűnt a teteje hiàba raktam el a következő gyereknek,ìgy vettem màsikat egy ezresért. Kb 1500-2000Ft bele a zacsi,de az elég 2 hónapra kb. De nagy szemeteszsàk is jó bele.
Nekünk is Angelcare van, nem ertem, mi van a tetejevel masoknak, nalunk teljesen rendben 3 gyerek utan. Igaz, a sarokban nem nagyon ertek el, nem ezt babraltak egesz nap. Es termeszetesen pisis, kakis is ebbe ment, es csak akkor vittük le, miutan megtellett a zacsko, talan kb. hetente 2-szer. Lenyomva zacsko mar elzarja a szagok nagy reszet, de a teteje bezarva teljesen elzarja sztem.
9.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!