Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23. hétben járok. Elültettem...

23. hétben járok. Elültettem egy virágot és szag alapján macska kakába nyúltam. Lehet bajom?

Figyelt kérdés

Nem láttam semmit a földben, de mégis éreztem a kezemen a szagát. Azonnal bementem lefertőtleníteni a kezem eléggé alaposan. De azért van benne egy kis para a toxoplazma miatt. Kesztyűt húzhattam volna, de nem gondoltam, hogy 1 virág és rögtön macskasz.rba nyúlok..... Holnap felhívom a nőgyógyászom, de addig is kíváncsi vagyok a tapasztalatokra!

Köszönöm szépen!

2014. nov. 16. 14:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, nem csak akkor ha macskaszarba nyúlsz, hanem ha bármihez hozzányúlsz kint. Akár a virágtól is lehet bajod, mivel az is lehet fertőzött, ahogy minden más is a környezetedben. Szóval ha ettől félsz inkább ki se menj védő öltözet, kesztyű nélkül sehova.
2014. nov. 16. 14:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy a bőrödön keresztül felszívódna, így hacsak nem fogyasztottad el jóízűen az ürüléket nem lesz semmi bajod...
2014. nov. 16. 14:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Emiatt nehogy felhívd a dokit mert kiröhög!!! A toxoplazmát akkor kapod el, ha le is nyaltad az ujjadról a macskakakit...esetleg beszáradt ürülék porának belélegzésével (pl. alomcsere), de így semmiképp!! NYUGI
2014. nov. 16. 15:33
 4/5 anonim ***** válasza:

szerintem sem lehet ettől semmi bajod.

nekem tegnap teljes generálra szorult a macskaalom,nem vártam meg vele a férjem,m nagyon büdit csinált a cica.

2014. nov. 16. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem lesz bajod,ahhoz le kellene nyelni a korokozot. Lefertotlenitetted a kezed ez böven eleg.
2014. nov. 17. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!