Mertek háziállatot (kutya, macska, egyéb. ) tartani kisbabátok mellett a lakásban? (betegség, szag, szőr, egyéb miatt)
Nekem van és volt is a lakásban kutya. fiam 6 hónapos és semmit sem szedett össze a kutya után. kint meg még van 10 kutyám, de tőlük sem kapott el betegséget. imádja őket!! simogatja, ők meg nyalják a kezét,természetesen rögtön megmosom a kezét!
anyatejes babáknál amúgy sem alakul ki szőr allergia!!!!
kutyám minden egyes fürdetésen részt vesz. amikor visszük a kicsit, ő is rohan és addig asszisztál,míg zajlik a fürdetés:)
Nekünk cicánk van, nemsokára 11 hós lesz a kisfiam, eddig nem volt gond a cica miatt. A hálószobába (együtt alszunk a gyerekkel) nem jöhet be a cica és a fürdőbe sem. Az alom elkülönítetten van, a fiam nem tud hozzáférni.
Persze a szőr miatt gyakrabban kell takarítani, főleg mióta mászik a fiam és mászás után kezet mosunk.
Egyébként a cica inkább fél a gyerektől, ha a gyerek mászik felé behúzza magát vagy elfut. Természetesen nem szabad őket felügyelet nélkül hagyni, de eddig nem volt vele gond.
Nálunk is cica van és természetesen nem raktam ki a szűrét :). a hálóba ahol a baba alszik nem jöhet be, de egyébként nincs semmi gond. Be van oltva, és ami a legfontosabb nem kap nyers húst mert attól férges lehet.
Ha már mászik a gyerkőc porszívozni kell akár minden nap,ennyi a "hátránya".
Van 3 cicánk, lakásban, már 6 éve megvoltak a kisfiam születése előtt.
A nőgyógyászom azt mondta, semmi gond, a macskák maradhatnak.
Az alomhoz a terhességem óta nem nyúlok, kezet mosok mindig alaposan (dehát ez alap), és nem puszilgatom a cicákat.
A kisfiam 10 hónapos, és már együtt bandázik a macskákkal. Tanuljuk, hogyan simogassa meg őket. Édesek együtt.
Természetesen, amit előttem is leírtak: sűrűn takarítok, akár naponta, az alomhoz nem férhet hozzá a kisfiam, és a cicák étele, vize biztonságos helyen van.
A cicáknak nincs bejárás a gyerekszobába, hálószobába, még ha nyitva marad az ajtó, akkor sem mehetnek be.
Szegény cicáimra nagyon kevés idő jut, de ezt valahogy megértették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!