Mit tudtok a Locid kenőcsről? Normális az, ha egy 10 hónapos babának szteroid-kenőcsöt írnak fel szarusodási zavar kezelésére? Milyen betegség lehet ez?
Elnézést, még valami, azt elfelejtettem irni, hogy ha majd megtapasztalod a javulást, akkor majd elhiszed hogy azt mondom, ez sem öröklött, hanem szerzett állapot. Úgy szerzi az ember, hogy pl. a mai sárgarépa már régen nem rendelkezik azzal a tápanyag tartalommal, mint mondjuk a 60 évvel ezelőtti répa, ezért a mai ember nem jut hozzá a neki szükséges mennyiségű karotinhoz, ami tudva levő, hogy A-vitaminná alakul a szervezetben. Az A-vitamin felelős többek közt a hámréteg hibátlanságáért a nyálkahártyák egészségéért, persze nem szabad önmagában szedni, mert akkor nem tud hasznosulni, és egy másik vitamin hiányát okozhatja. Ezért fontos, hogy olyan jó összeállítású multivitamin-készítményt adj a gyermekednek, ami mennyiségileg is a valóban szükségeset tartalmazza. Ha utána nézel a dr Lenkei oldalon a vitaminoknak, és esetleg el is olvasod mondjuk a Cenzúrázott egészség c. könyvét, akkor megérted hogy miért nem tud mást mondani az orvos, amikor mellébeszél a "betegséget" illetően.
Gyors javulást kívánok a kislányodnak.
64 %-nak üzenném: Sajnos pont az a baj, hogy már kicsi gyerekeken kísérleteznek, és semmit nem tudnak felmutatni. Én az egyik dr Lenkei üzletben dolgozom tanácsadóként, és nap mint nap jönnek a csalódott emberek, akiket jócskán félre kezelt a gyógyszerek sokaságával rengeteg orvos.
Az orvosok is tévedhetnek, és sajnos nincs más eszköz a kezükben (mivel nem képezték ki őket semmi másra) mint a gyógyszeripar termékei. Ha nem segít az egyik krém, majd jön egy másik, vagy ha az sem, akkor ad egy harmadikat. Közben a beteg meg elveszíti minden reményét, és ez a lelkiállapot ténylegesen tovább rontja az egészségét.
Nem jól van ez így, tudniuk kell az embereknek, hogy vannak más természetes módszerek is, csak azokat ma még próbálják elnyomni, hisz ezek nem a gyógyszeripar bevételét növelik.
Én a Kék-Lukács termékekre esküszöm!!!
Hívd fel őket, hogy melyik terméket ajánlanák a Ti esetetekben, biztos tudnak segíteni!
Sajnos nekem is szülés után előjött egy bőrbetegség (soha nem volt előtte), ezekkel a krémekkel kezelem, és nagyon sokat javult, sőt, van ami el is múlt!
A bőrgyógyász szteroidos krémet írt rá, de én még magamra sem kentem, nemhogy egy pici gyerekre!
Komolyan mondom, hívd fel őket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!