Mertek háziállatot (kutya, macska, egyéb. ) tartani kisbabátok mellett a lakásban? (betegség, szag, szőr, egyéb miatt)
Nagyonszépen köszönöm a válaszokat! Cicám van. 6 éves (előtte gyermekkorom óta folyamatosan voltak cicáim).
Én is naponta porszívozom, takarítok, de nálunk nincs akkora hely, hogy a cica kiszoruljon a szobából, egyedül a babaszobába nem mehet be. Kizárólag szobacica. Azért tettem fel a kérdést, mert a cica volt a babám előtt a mi gyermekünk és szeretjük nagyon, de ugyanakkor féltem is a babámat nagyon, nehogy baj legyen. Toxoplazmán sosem estem át. Csak whiskast eszik a cica. Főként a szőrtől félek. A babát kikerüli a cica, mintha tudná, hogy nem bánthatja - igazi bölcs cica.
Mégegyszer köszönöm a válaszokat.
5 hónapos baba anyukája
Azt még megkérdezném Tőletek, hogy hogyan különítitek el a macskaalmot és a macska etetőtálcáját a babátok elől?? Még van időm ezen gondolkodni egy keveset, de szívesen fogadok jótanácsokat.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!