Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhessegi szagerzekenyseg,...

Terhessegi szagerzekenyseg, nehezen viselem, nektek mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 28 eves vagyok es 7 hetes terhes, ez az elso terhessegem. A gondom az, hogy szinte mindent budosnek erzek, legyek akar otthon, vagy a munkahelyemen, buszon stb... Szinte semmilyen kajaszagot nem birok, azt se, amiket eddig imadtam, leginkabb fott eteleknel. A wc-n csak ugy tudok lenni, ha befujom elotte vmi illatositoval, pedig van bent amugy is, es rendszeresen takaritom. Szoval az eddigi jo illatok is budosek most nekem. Meddig tart ez, elmulik hamar? Mad elegge undorodok mindentol es ezert gyakran oklendezem is. Koszi a valaszokat elore is :)

2015. ápr. 25. 10:32
 1/5 anonim ***** válasza:

6 hetes voltam mikor el múlt a hányinger 12.hétre vissza jött lassan a 14.hetet töltöm és ha reggel éhgyomorra nem veszek be b6 ot akkor egész nap semmi nem marad meg bennem.

Mondták ha majd először érzem a pici mozgását akkor majd el múlik a rosszullét :)

Kitartást.

2015. ápr. 25. 12:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia, mindenkinél más. Nekem nagyon erős szagérzékenyégem volt, sőt az első trimeszterben elviselhetetlen volt, utána csökkent, de megmaradt amíg szoptattam.

Most újra előjött a második terheségemnél!

2015. ápr. 25. 13:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem mindketszer a szagerzekenyseg volt az elso jel (meg boven a kimaradt mensi elott) Terhesseg alatt vegig megvolt, sot meg szules utan is jopar hetig.

Ami segitett, az az volt, hogy necces esetekben a szamon vettem a levegot, de meg is is sokszor felfordult a gyomrom.

2015. ápr. 26. 08:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, akkor ezek szerint meg sokaig igy lesz. Veszem ezerrel az illatositokat :)
2015. ápr. 26. 09:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem pár hetig nagyon rossz volt, hányingerem volt a szagoktol. 17 hetes vagyok és még mindig olyan az orrom mint a vadászkutyáknak de most nem zavar, sőt. Főzésben sutesben hasznát veszem. :)
2015. ápr. 26. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!