Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdemes külön pelenkatartó...

Érdemes külön pelenkatartó kukát venni? Ti hogyan oldottátok meg, hogy ne legyen "szag" egyik szobában sem? Panellakás.

Figyelt kérdés
Babaszobába gondoltam a pelenkázó mellé valamilyen szemetest, amit persze gyakran ürítenék, de minden pelussal nem fogok leszaladgálni a másodikról. Valami nem túl drága, de hatásos szemetest tudtok ajánlani? Vagy más módszert?

2016. ápr. 18. 10:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%
A Rossmannban, Dm-ben veszek 100 db-os pelenkazacskót kb. 500 Ft-ért. Pont belefér egy pelus és virágillatú, jól bekötöm és kész. Higiénikus, nem foglal sok helyet. Soha nincs kakaszag a lakásban, pedig még fedele sincs a kukánknak, simán be van téve a mosogató alá. Olyan tartóban van, mint a műanyag tetejű visszazárható popsitörlő, egyesével húzható ki.
2016. ápr. 18. 10:25
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Azt viszont hozzatennem, h az Angelcare zacskoja sztem vastagabb, mi nem hasznaltunk sima kukas zacskot.

9.

2016. ápr. 18. 10:26
 13/19 anonim ***** válasza:
78%
En sima kis zacskoba tettem a hasznalt pelenkat (egy zacskoba egy pelenkat) amit csomoval osszekotottem es kidobtam a sima kukaba ami a bejarati ajto elott volt. Panel eseten az erkelyen tudnek elkepzelni egy ilyen extra szemetest, ahol ezeket gyujtenem levitelig. A lakasban nem turnem meg a becsomagolt hasznalt pelusokat sem. Ezek a pelenkaszacskok eleve illatosak is, de akkor sem.
2016. ápr. 18. 10:33
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Kipróbálom először a Dm-es, Rossmanos illatos pelenkazacskót, mivel sima kukám van itthon, ami zár.

Ha ez nem jön be, akkor pedig az Angelcare-s pelenkatartót megveszem, mert úgy látom az sokaknak bevált.

2016. ápr. 18. 10:58
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk az illatosított zacsi vált be. Tescóban is lehet kapni, csak bele kell tenni a használt pelenkát, aztán lehet a sima kukába dobni.

Mi próbáltuk az Angelcare-t is, de nem annyira vált be, mert elég drága a belevaló zacsi, és valamennyire érződött úgy is a szag, igaz, mikor azt használtuk, két pelenkás gyerek volt.

2016. ápr. 18. 11:25
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

nem volt

a konyhai kis szemetesbe tettem azt amúgy is majdnem naponta levittem

de ha zavar a szag veszel a kinaiba 1L uzsis zacsit és abba teszed bele .. olcsóbb megoldás és ugyan ott vagy ...

2016. ápr. 18. 12:00
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

ja panelben lakom én is :-)

soha nem volt szag a pelusoktól

2016. ápr. 18. 12:02
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
A sima konyhai fedeles kukába dobom, sisincs kakaszag, szinte minden reggel leviszi párom, mikor megy dolgozni. 3. emeleten lakunk, és a kukatároló elég messze van, a gyerekekkel nem tudom levinni, mert kész bűvészmutatvány lenne, lépcső is van oda.
2016. ápr. 18. 12:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Minden kakis pelat pluszba bezacskozok, igy semmi szag nem jon ki, dm be van illatos zacsi is, de a tescos zoldseges atlatszo nylon is megtezsi
2018. aug. 16. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!