Érdemes külön pelenkatartó kukát venni? Ti hogyan oldottátok meg, hogy ne legyen "szag" egyik szobában sem? Panellakás.
Azt viszont hozzatennem, h az Angelcare zacskoja sztem vastagabb, mi nem hasznaltunk sima kukas zacskot.
9.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Kipróbálom először a Dm-es, Rossmanos illatos pelenkazacskót, mivel sima kukám van itthon, ami zár.
Ha ez nem jön be, akkor pedig az Angelcare-s pelenkatartót megveszem, mert úgy látom az sokaknak bevált.
Nekünk az illatosított zacsi vált be. Tescóban is lehet kapni, csak bele kell tenni a használt pelenkát, aztán lehet a sima kukába dobni.
Mi próbáltuk az Angelcare-t is, de nem annyira vált be, mert elég drága a belevaló zacsi, és valamennyire érződött úgy is a szag, igaz, mikor azt használtuk, két pelenkás gyerek volt.
nem volt
a konyhai kis szemetesbe tettem azt amúgy is majdnem naponta levittem
de ha zavar a szag veszel a kinaiba 1L uzsis zacsit és abba teszed bele .. olcsóbb megoldás és ugyan ott vagy ...
ja panelben lakom én is :-)
soha nem volt szag a pelusoktól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!