Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánnyal csak neten beszélünk, honnan tudhatom hogy érdemes várnom rá vagy csak lelki szemetes vagyok?
Hívtam már randira de arra sosem reagált.
Barátja nincs állítása szerint.
Ha problémája van a munkahelyén vagy a szüleivel akkor rám ír.
Kissé úgy érzem magam néha mint egy online pszichológus. Szeretnék randizni vele mert amúgy flörtölünk is.
De ha nem akarja akkor inkább a chatet, maileket is hanyagolnám. Csak nem szívesen mondom azt, hogy figyelj én nem is állnék veled szóba többet, ha nem megyünk el egy italra valahova (mert elég sok gondja van és nem akarom magára hagyni ezekkel).
"Elég keményen írtatok de igazat kell adnom."
Valahol ezért kérdezted nem?
Külső szemlélőként ezek a dolgok sokkal látványosabbak, ha az ember benne van, akkor sokszor még azt sem veszi észre, ami kiszúrja a szemét
Hát igen.Nehéz lesz hanyagolnom mert nagyon érdekel meg mindig elmondja,hogy mennyi baja van.Nem szívesen hagyom magára.
Meg nem szoktam olyat se csinálni,hogy valaki rám ír és nem válaszolok.
A kérdést azért is tettem fel mivel hallottam már olyan sztorit,hogy a lány húzódozott és csak leveleztek,aztán végül mégis összejöttek.Bár ezt nem nagyon tudom elhinni.
Bár én férfi vagyok, de nekem is volt ilyen párom, akivel nagyon türelmesnek kellett lennem, mire beadta a derekát egy randira, és nem bántam meg.
A különbség az volt, hogy egyrészt, nem egyoldalú volt a kapcsolatunk, nem lelki szemetesládának használt, és öntöttem rám az összes nyűgjét, a másik, hogy ő a randi felhívásra kerek perec közölte, hogy NEM. Tehát nem járatta velem a bolondját (az más kérdés, hogy megérte kitartónak lennem).
Viszont volt 2-3 olyan is, mint a Te kiszemelted, később volt, hogy megtudtam, hogy mi van a háttérben, volt, hogy soha, de amíg fiatal voltam, és naiv, addig azt hittem, hogy csak türelmesnek kell lennem, ha ott állok mellette akkor majd észrevesz. Sosem vettek észre, cserébe volt, akire fél évet elszúrtam az életemből, játszotta a féltékenyt, hogy miért beszélek mással is, de közben neki nem kellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!