Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig érdemes hajtani, várni rá?
Csak etet téged.
Neki jó, hogy ott vagy te akinek kisírhatja magát, te a lelki-társa vagy, de soha nem fogja érted elhagyni a párját.
Minél hamarabb szállj ki ebből a dologból!!!!
Csak etet téged,jó hogy valaki rajong érte,valaki szereti és akinek kisírhatja magát....minél hamarabb köszönj el tőle,ezt komolyan mondom.
Nemrég énis átéltem ezt,a nő ugyanazt csinálta velem mint ez veled....semmi nem lesz belőle.Hagyd őt,zárd ki az életedből és felejtsd el.
Tudod, ahogy idősödöm, és szerzek egyre több tapasztalatot, egyre inkább azt nézem ki mit tesz, és kevésbé azt, hogy ki mit mond.
Végső soron kivel van? A párjával.
Ki az aki lefekszik vele? A párja.
Otthagyta a párját érted? Nem, pedig már 1 év eltelt.
Kinek sírja ki magát? Neked, mert te figyelmet adsz neki (feleslegesen)
Nos, van tehát értelme várni rá?
33F
Ha te vagy az Zsolti akkor szégyelljed el magad két hete lefeküdtünk és nem hívsz!!! :D
viccen kívül egy éve pont így mennek a dolgaim a "szeretőmmel"..ő azt hiszi én szerelmes vagyok holott csak arra várok hogy végre Te tökös legyél és hagyd ott azt a másikat hiszen látom hogy szeretsz!!
:)))
ez nem troll válasz lehetnél az én pasim is akár..ő is folyton ezen parázik pedig mondtam neki is hogy szeretem, ő is, és mégis tétova meg tudnád mondani mi tart vissza?:)
Én egy éve várok rá 3x voltunk együtt annak mi értelme ugye de tényleg szeretem...
én is párkapcsolatban vagyok, immár 2 éve, de nem a barátomba vagyok szerelmes.
ha a szerelmem úgy igazán közelítene felém, nem félénk jelekkel, akkor el tudnám képzelni a szakítást, bármennyire is megszerettem a párom az elmúlt 2 évben.
nincs elveszve minden remény, de figyelj minden jelre, és vond le a következtetéseket és közben ne csapd be magad, mert akkor kénytelen leszel alázatos helyzetbe kerülni.
sok sikert, ne add fel!
Ha te lennél neki a főnyeremény, akkor téged választana. De nem ezt teszi. Jól mondták, csak azért "tart", hogy húzza az agyad.
Amúgy minek várni rá? Ismerkedj másokkal, aztán ha találsz valakit, akkor ott próbálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!