Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes egy olyan emberrel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes egy olyan emberrel kapcsolatba kezdeni, akivel egy helyen dolgozunk?

Figyelt kérdés

Most vagyok ezen a munkahelyemen másfél éve és kezdődik valami komolyabb is kibontakozni a főnöknőmmel. Mindig szívesen fogadja a társaságomat, akármiről el tudunk beszélgetni és mivel jómagam is nem olyan régen magasabb beosztásba kerültem, így többet vagyunk egymás közelében, mint azelőtt. Ahogy észrevettem, hasonlóképpen kedvel engem, akárcsak én őt és nagyon ritkán találkoztam olyan nővel, aki ennyire sokoldalú lenne. Benne megvannak az olyan tulajdonságok, amiket kerestem és sokkal több jó tulajdonságot tudok róla elmondani, mint rosszat.

Amikor pár ismerősömet megkérdeztem erről a dologról, szinte kivétel nélkül azon a véleményen voltak, hogy hülyeség olyan emberrel összejönni, akivel együtt dolgozunk, mert ha esetleg szakítanánk, a munkám rovására is mehet. Illetve én 27 éves vagyok, ő pedig 34 és a korkülönbség sem túl meggyőző, de számomra ez nem probléma és ahogy érzeltem, neki sem.

Nem tudom, volt-e valaki hasonló helyzetben, csak kíváncsi vagyok, hogy mennyi az esélye így kapcsolatba kezdeni ebben a helyzetben.

2017. jan. 17. 13:03
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Komoly kapcsoltba van értelme belekezdeni, és ha akarjátok, le is tudjátok zárni kulturált emberhez méltón. Nem kötelező úgy szakítani, hogy a másikat egy kanálban vízben tudnád megfojtani, ha csak meglátod.

Ha csak gerjedtek egymásra, és egy pár fülledt éjszakán kívül nem lenne benne több, akkor azt mondom, hogy ne kockáztass, nem éri meg.

De ha tényleg lehet ebből bármi, akkor én azt mondom, hogy miért ne? Nagyon ritka, hogy talál az ember olyan férfit, akivel kölcsönös a vonzalom, és igazi szerelem lehet belőle.

A te szakmai tapasztalatoddal könnyebben találsz új állást, mint még egy ilyen lehetőséget a szerelemre. :)

2017. jan. 17. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!