Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek kapcsolatba egy híres pasival?
Nem olyan elérhetetlenül híres, de nem egy átlagos fiú, akit pl csak úgy be mernék jelölni facebookon. :D Egyszer láttam egy rendezvényen fellépni, és hallottam, hogy arról beszél a barátaival, hogy szép lány vagyok. Akkor még volt párom, és ezt ő is látta, ezért csak "nézegettük egymást". Tehát a figyelemfelkeltés megvolt, de sajnos nem sok esély van rá, hogy még egyszer összefutunk csak úgy. Ezért szeretném felvenni vele a kapcsolatot valahogy interneten keresztül. Instagramon elkezdtem követni, és visszakövetett, ami nagy szó, mert kb 40 embert követ csak. :) Hogyan tudnék kapcsolatba lépni vele, ami még nem lenne gáz? :D Nem szeretnék nyomulni, csak megadni a lehetőségét annak, hogy beszélgetésbe torkoljon a dolog.
24/L
3-as, ezen besz*rtam... :D
A kérdezőnek pedig: Simán írjál rá, ha azt mondta hogy helyes lány vagy, válaszolni fog ha ráér. Nem veszíthetsz vele semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!