Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még nem felejtettem el az előzőt, ne kezdjek kapcsolatba?
Nagyon nehéz kapcsolatba kezdeni. Én az exem után 1 hónappal kezdtem megismerni a lányt, nem ment, hiába, erőltetni nincs értelme az ilyet. Nyilvánvaló volt, hogy az előző barátnőm hiánya okán folytam bele ebbe az egészbe.
A randizgatás az még nem kapcsolat, attól függ, mennyire voltál belebonyolódva az előző férfiba. Max. csak fellángolás volt, így látatlanba erre tudok következtetni.
De most akkor az előzővel is randizgattál, nem? Vagy az mennyire volt komoly? Mert én 1-1.5 hónapos randizgatást nem veszek komolyan. Az meg még ok, hogy nem kötődsz szupermód ehhez az "új" sráchoz - de folyton a másikra gondolsz? (Mondjuk minek, hisz nem is jártatok?)
Jobb lenne egyébként magadra szánni időt hogy ismerd magad és az igényeid, és a jövőben ezek nem lesznek ilyen kérdéses ügyek.
Csak randizgattam az előzővel,de már elkezdtem érezni is iránta.Viszont a mostanit egész biztosan nem fogom veszni hagyni,mert tényleg a tenyerén hordoz,nagyon rendes srác és még helyes is,ilyen pedig nagyon ritkán akad.Ergo nektek van igazatok,előzőt elfelejtem és a másikra koncentrálok :)
Egyébként,egyik válaszolóra reagálva:ismerem az igényeimet,1 évet voltam most szingli,pont azért,hogy megismerjem önmagam.Tudom,mit szeretnék,csak most egymás után pont mindkét srác felkeltette az érdeklődésemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!