Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenni ebbe a kapcsolatba?
Tudom, hogy ezt magamnak kell eldönteni, de előtte mások véleményét is szeretném meghallgatni, mert biztosan akadnak olyanok, akik tapasztaltabbak nálam vagy voltak hasonló szituációban.
Tehát úgy fél éve megismerkedtem egy orosz férfival, aki csak ideiglenesen van Magyarországon, és előreláthatólag 3-4 hónap múlva fog visszamenni Oroszországba. Van egy 6 éves fia és a volt feleségével konkrétan nem tudom mi történt, de láttam rajta, hogy nem akar róla beszélni, így nem is faggattam.
Az elmúlt időben nagyon közel kerültünk egymáshoz, és célozgatott arra, hogy komolyra is fordulhatna a kapcsolatunk. És itt a problémám. Nem tudom, hogy döntsek. Szüleim mindig mindenben támogattak, szóval biztos lennék benne, hogy ha még féltnének is, de biztatnának, hogy menjek. Viszont ha megyek, távol lennék tőlük, oroszul sem tudok, és ráadásul őt is csak annyira ismerem, amennyire fél év alatt megismerhettem. Egyébként az egyetemet már befejeztem, jelenleg dolgozom, de félek, ha kimegyek, sokkal nehezebb lesz. Állítólag apának van egy ismerőse, aki ebben a pár hónapban meg tudja nekem tanítani a mindennapi dolgokat oroszul, de elég nehéz döntés számomra.
0.5-1 év ismeretség után ne menj ki Oroszországba, hisz még nem is ismered az embert.
Legyen eszed.
Az nem Németország, hogy stoppal hazajossz, ha tré van.
Ismerkedjetek csak tovább, szerintem ne kockáztass.
Te tudod,a te életed.
Nem ismered a nyelvet,és Oroszország nem kicsi.
Ha mégis amellett döntesz, hogy kimész, legyen nálad pénz bőven.
Alapszabály, ha külföldre mész, legyen a visszautra mindig zsé.
szerintem ne menj.
a mai világban már óvatosnak kell lenni, nem ismered a nyelvet, és a ffiről sem tudsz mások véleménye alapján tájékozódni,annyit tudsz, amennyit ő megmutat magából, messziről jött ember pedig azt mond, amit akar.
arrafelé a nők helyzete nem a legjobb, még a diplomásoké sem, olvass utána... nem bizti, h. jól éreznéd magad.
ha mész, vigyázz magadra, a nagykövetségen mindenképp jelezd, h. ott vagy, és próbálj azon a környéken magyarokat is felkutatni, még indulás előtt, neten keresztül, h. legyenek legalább honfitárs ismerőseid.
így hogy nem beszéled az oroszt, elég kiszolgáltatott helyzetben leszel, és bármi megtörténhet veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!