Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Erdemes kockaztatnom, vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erdemes kockaztatnom, vagy sem?

Figyelt kérdés
Rendszeres latogatoja vagyok egy kaszinonak. Itt ismertem meg egy holgyet aki mint pincerno dolgozik az emlitett helyen.Erzesem szerint kozos szimpatia alakult ki kozottunk,megsem tudom mi tevo legyek.Egyreszt mert komoly szerencsejatek fuggo vagyok es nem szeretnem tonkretenni senki eletet emiatt,masreszt nem tudom,hogy a holgy irantam vonzodik,vagy inkabb az anyagi helyzetem vonza.Az igazsag az,hogy jarnak nallam sokkal jobb anyagi helyzetben levo emberek is a kaszinoba,akik irant semmilyen vonzodast nem tanusit. Kivancsi lennek a velemenyetekre es elorre is koszonom!

2017. febr. 8. 15:00
 1/2 anonim ***** válasza:
LOL. Tedd fel az összes vagyonodat a feketére!
2017. febr. 8. 15:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Hivd meg egy italra. Ha nemet mondd, legalabb tudod tobbet lattal bele mint kene... vagy egy ejszakara bele megy
2017. febr. 8. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!