Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak még ilyen agyhalott nők, h megnondja nekem nem akar semmit. Majd véletlenül összefutünk a városban. Köszönés (ennyi) írok neki rá 2 órára, h meglepődtem. No reakció, rá meg egy hétre ír, hogy min is? Meg elkezd beszélgetni.
Figyelt kérdés
Miért nem reagált,amikor írtam,most meg minek írt rá egy hétre,de leszőgezi,hogy most sem akar semmit. Kérdem akkor minek írt? Mert szeret emberelet megismerni(nem erőltette,hogy ne lépjek le ugyanis leráztam,hogy alszok mert reggel végeztem a melóval)... Normális az ilyen? :D#Bsvsvs
2017. máj. 4. 14:30
31/39 A kérdező kommentje:
Megyek már most! Szaladok óvónéni;)
2017. máj. 4. 16:01
32/39 A kérdező kommentje:
De tudod.. kell a világnak egy gyerekes,szellemileg visszamaradt agyhalott. Nem jó ha mindenki egyforma. ;)
2017. máj. 4. 16:03
33/39 anonim válasza:
Ilyen agyhalott senkinek sem kell, elhiheted.
34/39 A kérdező kommentje:
Én elhiszek nektek mindent! Többség dönt!;)
2017. máj. 4. 16:19
36/39 A kérdező kommentje:
;)
2017. máj. 4. 16:31
38/39 anonim válasza:
Hát igen, "szeret embereket megismerni", vagyis unaloműzőnek jó vagy, ha épp a te nevedre esik a tekintete a telóján, de ennyi. Randizni, ismerkedni nem akar. A helyedben nem pazarolnám rá az időmet, már estem ilyen hibába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!