Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak még ilyen agyhalott nők, h megnondja nekem nem akar semmit. Majd véletlenül összefutünk a városban. Köszönés (ennyi) írok neki rá 2 órára, h meglepődtem. No reakció, rá meg egy hétre ír, hogy min is? Meg elkezd beszélgetni.
???
Szerintem mindketten "agyhalottak" vagytok, csak, hogy tisztázzuk!
"Minek írt, ha nem akar semmit?"
Te csak azzal levelezel, aki le akar veled feküdni? Jó, de akkor te miért írtál rá, ha tudtad, hogy nem akar tőle semmit?
Nekem nem ez a csaj tűnik agyhalottnak.
Te sem vagy normális. Basszus, ha nem akarsz dugni, már beszélni sem lehet?.
Az ilyenek miatt nem állnak szóba a lányok senkivel, mert sok eszleny azt hiszi, hogy pár kedves mondat azt jelenti, hogy nemi életet is szsndekozom vele élni.
Pár kérdéssel odébb még azon vergődik néhány agyas kan, hogy összedől a világ, hogy nem kapnak választ neten nőktől
Hátbaaazzz xd
"Miért hiszi a sok hülye nő, hogy a férfiak ösztönlények, akik képtelenek hátsó szándék nélkül kapcsolatot teremteni egy nővel?????????"
>>>
"...szóval ez az agyhalott pitsa azt hitte, hogy én BESZÉLGETNI akarok vele!! hogy engem emberileg érdekelhet egy nő!! normális????"
"nem erőltette,hogy ne lépjek le ugyanis leráztam,hogy alszok mert reggel végeztem a melóval"
Hú, ezzel most jól odaszúrtál neki, megmutattad, megmutattad, hogy veled nem lehet packázni.. :O
Azért nem reagált, mikor írtál, mert nem körülötted forog a világ, te csak a sokadig vagy a sorban neki, így csak egy hétre rá jutott rád ideje. :D Én a helyedben inkább örülnék, hogy van valaki aki válaszra méltat, nemhogy még számon is kérjem, miért nem előbb?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!