Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi reakció? Vajon mi céllal? Magyarázatot várok, mert annyira nem ismerem a férfiak észjárását.
Tudom, hogy hü.lye kérdés, de érdekel, hogy mi lehet egy ilyen reakció mögött.
Röviden a story: Alakulgatott valami egy fiúval kb. 3 hónapja, de úgy kb. két hete összekülönböztünk és most mosolyszünet van, nem beszélünk. Közben megismerkedtem valaki mással, akinek kiírtam a nevem helyére viberen, hogy :"holnap is akarlak :P ;)" Erre az első célszemély rá egy órára lecserélte a profilképét egy saját arcképesre, holott 3 hónapja egy kávéscsészével beszélek. :) Ennek van valami jelentősége? Lehet, hogy rémeket látok, de nem hiszem, hogy ez véletlen lenne. Mi célja lehet ennek? Én nem fogok férfira írni, ezt megjegyzem. Csak érdekel, hogy mi lehet mögötte?
Az egész gyerekesség...
2 hét mosolyszünet, és te már is azt írod ki másnak holnap is akarlak. Mi a fa*z van, értem én, hogy nem több éves kapcsolatról volt szó, mondhatni ismerkedési fázisban voltatok. De gyorsan túlléptél akkor a mosolyszüneten. Nálam ez takarodj kategória, és tiltólista lenne fordítva férfi részről
Persze mosolyszünet nem tudhatom mi váltotta ki, és a pasi is próbálkozhatott volna javítani ezen.
Mindegyik, tegyük hozzá nem jelentett számodra senki, ha már másnak irkálsz ilyet hogy akarsz
Provokálod mi a sz*rt vársz
5. Nekem sokat jelentett, de az a sok negatív dolog, amit tőle kaptam, az padlóra küldött.
Nem tudom, 3 hónapja ugyanaz a profilképe és hirtelen miután én ilyet írok valaki másnak, egy órára rá cseréli. Szerintem ilyen véletlenek nincsenek.
tyűha :D hát, nem kicsit vagy gyerekes. ha a srác olyan mint te, akkor nem véletlen (a cél pedig, hogy felhívja magára a figyelmed) ha normális, akkor igen.
te tudod, hogy ő is 15 éves szinten van-e, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!