Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tudd magyarázatot?
Figyelt kérdés
A fiunak van baratnoje akkor muert nez meg nasojat?egy azert mert telleg azert bamulnak meg mas lanyt,mert a baratnojuk unalmas,vagy hianyzik benne valami ?2015. aug. 25. 11:50
1/5 anonim válasza:
Én lány vagyok, hetero, és mégis megnézek másokat. Sokszor megállok az utcán, és sokáig nézek mellettem elhaladott emberek után, legtöbbször nők után. Érdekesek az emberek, van rajtuk mit nézni.
2/5 A kérdező kommentje:
lany letemre nem csak a fiukat nezem meg hanem a lanyokat.Pedig a fiukat szeretem,de csak negnezem h mi kulonbseget,miben hasonlitunk miben nem,hogy oltozik valami hol veszik a ruhakat.stb.Mien a hajuk a kormuk.
2015. aug. 25. 12:02
3/5 anonim válasza:
Most tudtam meg a pasimtól a választ erre múlthéten, idézem: ez olyan férfi dolog. Hát bäzmeg, köszönöm szépen. Azért nézett meg a hátam mögött 101 millió nőt, mert az olyan "garnier"es dolog! De én a kedvese vagyok, úgy nem kell más, csak gondolatban. De ő engem szeret, mégis azt a csajt lesi állandó jelleggel akit régen biztosan fel akart volna szedni, csak az meg nem akart semmit. Na erre tud valaki valami magyarázatot? Mert ő hamukázik nekem mindent, hogy nem tetszik már neki. Még akkor is képes volt a szemembe hazudni!
Férfiak, várom a magyarázatot...
4/5 anonim válasza:
Az emberi test esztétikus dolog. Egy szép test látványa mindig kellemesen simogatja az ember szépérzékét. Nem kell ebbe semmi bűnös szándékot belelátni, kérdező.
5/5 A kérdező kommentje:
de ez elég gusztustalin hisz lány létemre ilyet küld egy pasi más nökröl gusztustalan
2015. aug. 26. 23:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!