Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek meghal a szerelme túl tudd valaha lépni rajta?
Nézd, ha pesszimistán nézzük az életet: minden párkapcsolat vagy szakítással, vagy az egyik fél halálával végződik. HA fiatal, azért nehéz, ha idős, azért. Se pár évet, se 50 évet nem lehet csak úgy kitörölni a múltból, de nem is kell.
Van, akinek segítség kell egy ilyen feldolgozásához.
Idővel igen.
De azt akarni is kell.
fél évig jártam egy pszichológushoz, aztán sikerült túltennem magam rajta.
nem tudom, de soha nem is akarom megtudni.:( borzalmas lehet, a legrosszabb....
talán idővel belenyugszik abba, hogy meghalt, és tud új embert szeretni, de sosem felejti el a másikat is szeretni. szerintem valahogy így van.:(
Nem könnyű, de túl. Húgom keresztül ment ezen.
26F
Erre nem lehet válaszolni sztem.
Ha igazán szerelem és tényleg forr a levegő köztetek, és csak úgy hirtelen abbamarad. Az tekintélyes sokhatás. Nem is gondolkoznék azon évekig, hogy valakit keressek a helyébe! Sőt ezt megmondani nem tudom embere válogatja...van aki a heti 20 kapcsolat után is belekezd egy újba, mert ilyen kapcsolat mániákus...képtelen meglenni egyedül! Hát ezek a kapcsolatok anyit is érnek, ők egy ilyen dolgon is hamarabb túlteszik magukat...Akinek meg komolynak az érzései, nem biztos. Én tisztelném annyira az emlékét, hogy örökké egyetlennek véljem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!