Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre ad valaki magyarázatot?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy ha feltesz egy átlagos lány egy olyan kérdést, hogy van e esélye a menő férfiaknál, és azt írják beki, hogy miért nem jó neked az átlagos férfi,akkor azt a választ lepontozzák, és biztatják a lányt,hogy ne adja alább a menő férfinál, de ha egy átlagos fiú tesz fel egy ilyen kérdést, hogy lehet e esélye egy csinos nőnél,akkor a válasz rögtön az, hogy keressen a saját szintjén, és ezeket a válaszokat fel is pontozzák általában? Csak a nőknek szabad válogatni, a férfiaknak nem? Vagy hogy van ez?
A magyarázat röviden és tömören az, hogy egy undorító szemét világban élünk, ahol manapság középszerű férfinak lenni a legutolsó métely. Nekik nincs joguk semmire, örülhetnek, ha egyáltalán létezhetnek. röviden ez lenne a lényege. a saját környezetemben is ezt tapasztalom, olyan embberek viselkednek velem a témában undorító módon, akiket gyerekkorom óta ismerek és egyáltalán nem vártam volna tőlük.
2015. júl. 12. 23:24
3/37 A kérdező kommentje:
Semmi válasz? Meglettek fogva a drága nők, vagy mi a helyzet?
2015. júl. 12. 23:24
4/37 A kérdező kommentje:
Erre én is rájöttem, de miért van ez? Nem az lenne az igazságos,hogy egy átlag nőt is inkább arra biztatnának, hogy vele egy szinten lévő férfival ismerkedjen? Csak tudnám,hogy akkor minek pofázzák,hogy a külső nem lényeg.
2015. júl. 12. 23:27
5/37 anonim válasza:
így van! meg beszélek 1 nővel hogy nem megy a pár keresés... mit mond add lejjeb az igényeidet és lesz! ő meg nem tudja ezt tenni az álom pasit keresi kutassa! a nőknek meg eszük ágában nincs lejjebb adni !
2015. júl. 12. 23:31
6/37 A kérdező kommentje:
Nem, ők nem adnak lejjebb, azt hiszik,hogy nekik mindent szabad. Érdekes, hogy eddig nem jött válasz egy nőtől sem.
2015. júl. 12. 23:35
7/37 anonim válasza:
Ne félj, mindjárt jönnek és megkapod, hogy szánalmas vagy és a saját nyomorodat másra kened... Pedig van igazság a kérdésben.
2015. júl. 12. 23:40
8/37 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok. írok neked egy konkrét példát. A húgom annak idején sokáig volt együtt egy fickóval. Úgy volt, hogy akár össze is házasodnak. Az anyám régi barátnője viszont folyamatosan az illető ellen beszélt, azt mondta, hogy nem hozzáillő, a húgom jobbat érdemel, stb... Végül egyébként nem házasodtak össze, de az más okból kövekezett be.
Velem teljesen másképp beszél, azt mondja, majd találok egy csúnya lányt, az is jó lesz nekem.
mi a különbség a tesóm és köztem? Az, hogy nem ugyanaz van a lábunk között. Undorító az egész!
2015. júl. 12. 23:41
9/37 anonim válasza:
Azt még elfelejtettem hozzátenni, hogy a nőt gyerekkorom óta ismerem és ezelőtt nagyon szerettem. De mára már utálom emiatt! Mintha ez a párválasztási mizéria olyan lenne ma, mint anno a spártaiaknál a Taigetosz-ceremónia-az erősek élhetnek, a gyengék pusztuljanak! És mi lennénk elvileg a civilizált emberek!
2015. júl. 12. 23:43
10/37 anonim válasza:
"Csak tudnám,hogy akkor minek pofázzák,hogy a külső nem lényeg."
Valamit mondani kell. Sok mai nőnek, ha nincs kigyúrva valaki, az már nem is férfi. És emellett a milliónyi elvárás-az egzisztencia, a minden helyzetben kifogástalan férfiasság (csak tudnám, mit jelent ez), a sokszor egymásnak is ellentmondó tulajdonságok egybehangolása.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!