Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre ad valaki magyarázatot?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy ha feltesz egy átlagos lány egy olyan kérdést, hogy van e esélye a menő férfiaknál, és azt írják beki, hogy miért nem jó neked az átlagos férfi,akkor azt a választ lepontozzák, és biztatják a lányt,hogy ne adja alább a menő férfinál, de ha egy átlagos fiú tesz fel egy ilyen kérdést, hogy lehet e esélye egy csinos nőnél,akkor a válasz rögtön az, hogy keressen a saját szintjén, és ezeket a válaszokat fel is pontozzák általában? Csak a nőknek szabad válogatni, a férfiaknak nem? Vagy hogy van ez?
Mert az emberek hülyék. Ha nem volnának azok, akkor nem próbálnának univerzális mércét felállítani és aszerint értékelni magukat és egymást.
2015. júl. 13. 03:40
32/37 anonim válasza:
Mert így alakult ki. Egy lányt mindig pátyolgatnak, ápolgatnak, vigasztalnak, mint egy törékeny virágszálat, ellenben ha egy férfinek van valami baja, akkor máris rásütik a férfiatlan jelző bélyegét. Ez már kiskorban elkülönül. Tegyük fel, hogy elesik két 3-4 éves forma lány és fiú. Mindkettő sírni kezd (ilyen korban teljesen normális reakció). Nézzük meg, mi a reagálás. Lány esetében: jaj, ugye nem ütötted meg magad nagyon, mindjárt hozom a kenőcsöt, mutasd csak hol fáj. Fiú esetében a reagálás: "Katonadolog, ne bömbölj már."
2015. júl. 13. 08:27
33/37 anonim válasza:
Sajnos nagyjából tényleg így van.
Erről ez jutott eszembe, itt az oldalon láttam még régebben:
Persze, lehet, hogy vannak kivételek, de sajnos kevés.
2015. júl. 13. 10:26
34/37 anonim válasza:
32#
Lehet, mert a fiúkat férfiakká nevelik. De nekem is sokszor mondták, hogy nehogy elkezdjek pityeregni, mert elestem. Katonadolog, mire menyasszony leszek nyoma sem lesz. Vagy: ne bőgjél kislányom, álljál fel, nem hisztizünk.
Soha nem volt az a "jól van nyuszkóm nincsen semmi baj életem, gyere segítek felállni, jól van sírd ki magad, hozok rá kenőcsöt mindjárt jobb lesz". Anya szerint sokszor kis sebek szerzése esetén is hisztizik egy kisgyerek, amit nem szabad ráhagyni, mert nagy korára kényes lesz. De lehet a legtöbb nő ezért ilyen.
2015. júl. 13. 10:30
35/37 anonim válasza:
A legtöbb nőnek gyerekkorától kezdve "mindenben igaza van."
Azért is válnak olyan kiááhatatlan sárkánnyá, amilyenek.
2015. júl. 13. 22:50
36/37 anonim válasza:
"kiállhatatlan"
2015. júl. 13. 23:00
37/37 anonim válasza:
"Azért is válnak olyan kiááhatatlan sárkánnyá, amilyenek."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!