Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre ad valaki magyarázatot?
Hogy a konkrét kérdésre is válaszoljak. A mai társadalmi berendezkedés egyszerűen befekszik a nőknek. A feminizmussal sokaknak kinyílt a csipája és jogokat követelnek maguknak. És nincsenek leállítva, mert az ellenkező oldal feltétel nélkül behódol nekik. Az egyik legvisszataszítóbb megjelenési formája ennek az, amikor az ún. alfahím bunkó a többi férfival és nyájas a nőkkel. Ez persze nyerő a nőknél, mert az jön le nekik, hogy mennyire kivételes helyzetben vannak. A többi férfi meg le van ugatva, nem számíthat senkire.
Én azt mondom, hogy a megoldás az összefogás lenne. Ez azért nehéz, mert ha valaki ezt vallja, az ellenszenvet kelt, mondván, hogy miféle férfi az ilyen, talán nőgyűlölő? Pedig hosszabb távon igenis lenne haszna.
Csak egy példa: sok nő azért mer bunkóskodni a nem-alfa férfiakkal, mert tudja, hogy azonnal ott terem egy-két gorillája, ha amaz esetleg kiállna magáért. Ezt lehetne megelőzni azzal, ha nem magányos vándorok lennének; hanem egy szilárd tömb, mint a gránit. És igenis, a negatív rosszakarókat+beképzelt p---kat kőkeményen számon kell kérni a viselkedésükért! Addig nem lesz változás, amíg ez nem történik meg!
"Sok mai nőnek, ha nincs kigyúrva valaki, az már nem is férfi"
Vannak stílusok. Nem mindenkinek jön be a kigyúrt. Pl. nekem kifejezettem nem tetszenek a kigyúrt fiúk.
Barátomat mikor megismertem tele volt a bizije 2-esekkel, rólam meg tudni kell, hogy jeles, némi szerencsével kitűnő eredménnyel végeztem az évek során. Mikor megismertem mindig mondta valamire, hogy majd később elmeséli nehogy most kiábránduljak belőle. Kissé karrierista típus vagyok, de nem érdekelt, hogy a barátom mennyire rosszul tanul, mivel szerelmes voltam és ez a fontos. Ráadásul mai napig elég szegényen élnek, viszont én sem vagyok egy gazdag gyerek.
Eredmény: 1 év késéssel egyetmre jár, sikerült egy jó érettségit csinálnia, valamint egy felsőfokú nyelvvizsgát. Eddig nyáron alig keresett diákmunkával egy hónapra 50-60-at, még a mekiben is dolgozott, most meg produkciós asszisztensként megkap napi 25-öt (persze ez nem fix, de a mostani szezon jövedelmező).
Tehát nem érdekelt, hogy a barátom mennyire szegény, mennyire rossz tanuló és külsőre sem volt egy adonisz. 18 évesen ismert meg, előtte nem volt 1 nője sem. Csak az érdekelt, hogy borzasztóan szeretem és vele akarok lenni.
A bulikban meg azért találnak könnyebben párt maguknak a lányok, mert pár nő van aki belemenne, de kb az össze férfi szeretne egy egy éjszakásat. Arányaiban többen vannak a fiúk így nehezebb a nőket befűzni. De ehhez nem értek, ne járok buliba.
Bocs, hogy leírtam, hosszú, de olvasható.
A kérdésre válaszolva: a társadalom szemében a lánynak kell felnéznie a fiúra. A férfi a családfenntartó, ő az aki többet keres. Ez a régi családmodell képe, ami napjainkban is megmaradt és sokan NEM MINDENKI ez alapján választ párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!