Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre ad valaki magyarázatot?
21#
Sajnálom, hogy te irigyled, hogy megtaláltam életem párját, aki soha a büdös életben nem hagynék el senkiért. Teljesen más lány vagyok mint sokan. Én vidéki vagyok, jelenleg is egy kis faluban élek szinte elzárva a pesti élettől. Jó, most, hogy már 19 vagyok így barátokkal néha elmegyünk moziba vagy sétálgatni, tényleg fura amit néha ott tapasztaltam. Sok ember elég furán viselkedik.
Sajnálom ha a nők nagy százalékának csak a gazdag kigyúrt pali kell, szerintem nem számít semmilyen pénz, ha akivel vagy nem szeret és nem azért vagy vele, mert beleremeg a tested ha végigsimítja az arcodat és hevesebben ver a szíved ha megcsókol. Akinél ezt érezzük és megtaláltuk a lelki hangot az hozzánk való.
Nekem csak annyi volt a fontos a párválasztásban, hogy ne egy olyan fiúval jöjjek össze mint amilyenek a Mónika-show-ba vannak, akiknek a szlengjeit majdnem mindenki ismeri, ha még kicsit rá is játszanak. Pl a vámpír Ági palija a Csipkés Zoltán, na olyannal nem jönnék össze.
Kicsit bántó, hogy minden nőt beskatulyáztok egy idióta pi**ává, akinek csak a pénz kell, sajnálom, hogy én boldog akarok lenni, nem pedig gazdag boldogtalan. Gyerekkorom óta szegényen élünk, lehet azért gondolkodom így, mert megtanultam, hogy inkább legyek szegény és boldog, mint gazdag egy olyan férfi mellett akit nem szeretek. Szegények vagyunk, de a családom boldog. Igaz most apának nincs munkahelye, mert baumaxos volt, de ebből is kilábalunk, fő, hogy a családi szeretet örökké él.
A kialakult vitára nem kívánok reagálni, csakis a kérdésre:
Én sem értem a jelenséget, szerintem nagy hülyeség. Én senkinek sem mondanám azt a számomra igen ostoba közhelyek, hogy adjon alább az igényeiből, legyen az nő vagy férfi. Kinek esne jól az, ha valaki "ha nincs ló, jó a szamár is" alapon jönne össze valakivel? Én fix, hogy nem tudnék ilyen kapcsolatban élni.
Az pedig, hogy kinek mi a "menő", egy másik téma.
23/N
77 %, elhiszem, hogy te nem olyan vagy, de te is hidd el nekem, hogy rengeteg ilyen negatív példával találkozom. A saját szememmel láttam, amikor a nők 90 %-a egyszerűen lehidalt egy szénné gyúrt férfitól. azt sem tudták, hogy milyen ember, semmit; mégis azonnal mindegyik elkezdett tollászkodni, azt sem tudták, hogy kellessék magukat neki.
A nők sokkal durvább ösztönlények tudnak lenni, mint a férfiak, csak sosem vallanák ezt be.
29#
Elhiszem, hogy tapasztalataid alapján vannak ilyen nők és azt is tudom, hogy több mint a "normális".
Én mindig is különböztem a többiektől. Általánosba csúfoltak is, mert kislányosan öltözködtem és egy porszem smink nem volt rajtam (meg a legjobb barátnőmön), de a többieken viszont igen.
Csak annyi, hogy mindig, legyen az bármi, mindig vannak kivételek, vannak rendes emberek és ha nagy többségében az emberek 99%-a valamiben egyforma, az az 1% megérdemli, hogy kiemeljük és őket, mert mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!