Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfi reakció? Vajon mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi reakció? Vajon mi céllal? Magyarázatot várok, mert annyira nem ismerem a férfiak észjárását.

Figyelt kérdés

Tudom, hogy hü.lye kérdés, de érdekel, hogy mi lehet egy ilyen reakció mögött.

Röviden a story: Alakulgatott valami egy fiúval kb. 3 hónapja, de úgy kb. két hete összekülönböztünk és most mosolyszünet van, nem beszélünk. Közben megismerkedtem valaki mással, akinek kiírtam a nevem helyére viberen, hogy :"holnap is akarlak :P ;)" Erre az első célszemély rá egy órára lecserélte a profilképét egy saját arcképesre, holott 3 hónapja egy kávéscsészével beszélek. :) Ennek van valami jelentősége? Lehet, hogy rémeket látok, de nem hiszem, hogy ez véletlen lenne. Mi célja lehet ennek? Én nem fogok férfira írni, ezt megjegyzem. Csak érdekel, hogy mi lehet mögötte?

2016. jan. 27. 10:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%
Kb. három hete lecseréltem a FB profilképem egy újra... csak úgy. Remélem, nem kreáltak az ismerőseim összeesküvés-elméleteket, hogy miért tettem. :DDD
2016. jan. 27. 11:48
 12/26 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon gyerekes Ő is. Mondjuk én ezt vállalom :) De Ő is az, amúgy :)
2016. jan. 27. 11:54
 13/26 anonim ***** válasza:

Nekem ebből az egészből szinte csak ez maradt meg: "holnap is akarlak :P ;)". Te magad írtad, hogy "csak" mosolyszünet van köztetek, és te máris elkezdtél más pasival ismerkedni? Ez nem mosolyszünet, hanem "szakítás".

Egyébként szinte minden tekintetben az 5-

ös kommentelővel értek egyet. Én még örülnék is, hogy megszabadultam tőled, mert ne is haragudj, elég olcsó áru benyomását kelted.

Ha meg annyira megbántott az a srác, akkor meg miért érdekel, hogy mit csinál? Foglalkozz a leendő barátoddal.

2016. jan. 27. 11:57
 14/26 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok olcsó áru, de egyszerűen hiába szerettem ezt a pasit, minden cselekedetével csak bántani tudott.Komoly depressziója van és mindig magával rántott vagy kaptam hideget-meleget. Hiába szerettem, az arcomra fagyott a mosoly. Most is érdekel, de úgy érzem,nem lehetek vele boldog, mert bolond egyszerűen! És engem is ránt magával a negatív oldalra! Emiatt is vesztünk össze
2016. jan. 27. 12:07
 15/26 A kérdező kommentje:
Mert van olyan, hogy reménytelenül szeretünk valakit, szeretnénk valakivel együtt élni, de mégis legbelül tudjuk, hogy hiába, ez nem működhet :( Kb. én is ezt érzem. Azt hiszitek nem zokogtam át éjszakákat miatta? :( de igen. De egyszerűen csak lelki nyomorék lennék mellette hosszútávon :( A szívem húz, de a racionalitás mást mond.
2016. jan. 27. 12:10
 16/26 anonim ***** válasza:

13-as vagyok. Egy valami szimpi benned: nem játszod a sértett anyacárnőt és nem kezdtél el mindjárt fikázódni a megjegyzéseimre. Ezzel az bizonyítottad, hogy kinek nem inge, nem veszi magára... :)

Ha tényleg ez a helyzet, akkor megértelek. Én elég sok depressziós lánnyal ismerkedtem az utóbbi időben, és hiába akartam őket jobb belátásra bírni, hiába próbáltam nekik erőt adni, hónapok mentek rá eredmény nélkül. Pedig tetszettek, de nincsenek kötélből az idegeim, ahogy senkié sem, így el kellett őket engednem.

2016. jan. 27. 12:13
 17/26 A kérdező kommentje:
És az sem véletlen, hogy ilyen gyorsan megakartam ismerkedni mással. Pont ezért. Hogy könnyebben elfelejtsem. Nem mondom, hogy nem volt provokáció a kiírásomban,,,lehet, valami teszt is volt ez részemről, hogy mi lesz a reakciója. Hát ez lett. Lehet rájött, hogy elveszített és újból elkezdett ismerkedni vagy még mindig fontos vagyok neki és nem akarja, hogy kiverjem a fejemből. Nem tudom mi lehet mögötte. Mivel két hete nem ír egy sort sem, így ki tudja... Viszont nem törölt ki, nem tiltott le, de szerintem teljesen mindegy mit hoz a jövő, én csak bediliznék mellette. Mindig vidám, boldog , mosolygós lány voltam és amióta megismertem, mást sem csináltam, csak zokogok. :( Ez úgy gondolom, nem normális :(
2016. jan. 27. 12:17
 18/26 anonim ***** válasza:

#14: ha ennyire rossz a helyzet, akkor az eszed segítségével hagyd ott a fenébe.

#15: szerintem azért van ez, mert egy ideális képet akarsz látni a srácban, aztán meg frusztrál, amikor kiderül, hogy nem is olyan, mint aminek képzeled. Ezért lehet ez a kettősség.

2016. jan. 27. 13:25
 19/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én szeretem az egyértelmű dolgokat. Nem szeretem, ha valaki kiismerhetetlen és olyan, mint az időjárás. Ő meg olyan. És emiatt volt, amikor már az idegösszeomlás szélére kerültem, mert sosem értettem mire, mi és miért pont az a reakciója. Tényleg nyomorult lettem mellette lelkileg. Most, hogy nem beszélünk kicsit jobb kedvem is van, nincsenek ezek a labilis dolgok körülöttem. Sajnos őt a droghoz tudnám hasonlítani. És akkor ez egy jó hasonlat.
2016. jan. 27. 15:26
 20/26 anonim ***** válasza:
De akkor mi tart mellette? Miért vonzódsz hozzá mégis, ha ennyire sz­ar minden?
2016. jan. 27. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!