Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi reakció? Vajon mi céllal? Magyarázatot várok, mert annyira nem ismerem a férfiak észjárását.
Tudom, hogy hü.lye kérdés, de érdekel, hogy mi lehet egy ilyen reakció mögött.
Röviden a story: Alakulgatott valami egy fiúval kb. 3 hónapja, de úgy kb. két hete összekülönböztünk és most mosolyszünet van, nem beszélünk. Közben megismerkedtem valaki mással, akinek kiírtam a nevem helyére viberen, hogy :"holnap is akarlak :P ;)" Erre az első célszemély rá egy órára lecserélte a profilképét egy saját arcképesre, holott 3 hónapja egy kávéscsészével beszélek. :) Ennek van valami jelentősége? Lehet, hogy rémeket látok, de nem hiszem, hogy ez véletlen lenne. Mi célja lehet ennek? Én nem fogok férfira írni, ezt megjegyzem. Csak érdekel, hogy mi lehet mögötte?
Nekem ebből az egészből szinte csak ez maradt meg: "holnap is akarlak :P ;)". Te magad írtad, hogy "csak" mosolyszünet van köztetek, és te máris elkezdtél más pasival ismerkedni? Ez nem mosolyszünet, hanem "szakítás".
Egyébként szinte minden tekintetben az 5-
ös kommentelővel értek egyet. Én még örülnék is, hogy megszabadultam tőled, mert ne is haragudj, elég olcsó áru benyomását kelted.
Ha meg annyira megbántott az a srác, akkor meg miért érdekel, hogy mit csinál? Foglalkozz a leendő barátoddal.
13-as vagyok. Egy valami szimpi benned: nem játszod a sértett anyacárnőt és nem kezdtél el mindjárt fikázódni a megjegyzéseimre. Ezzel az bizonyítottad, hogy kinek nem inge, nem veszi magára... :)
Ha tényleg ez a helyzet, akkor megértelek. Én elég sok depressziós lánnyal ismerkedtem az utóbbi időben, és hiába akartam őket jobb belátásra bírni, hiába próbáltam nekik erőt adni, hónapok mentek rá eredmény nélkül. Pedig tetszettek, de nincsenek kötélből az idegeim, ahogy senkié sem, így el kellett őket engednem.
#14: ha ennyire rossz a helyzet, akkor az eszed segítségével hagyd ott a fenébe.
#15: szerintem azért van ez, mert egy ideális képet akarsz látni a srácban, aztán meg frusztrál, amikor kiderül, hogy nem is olyan, mint aminek képzeled. Ezért lehet ez a kettősség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!